Прочетете официалното описание

Мисия на университета в Сан Мартин де Поррес
"Да обучаваме компетентни професионалисти със солидни хуманистични, етични, морални и граждански ценности, да допринасяме за създаването на знания чрез научни изследвания и да насърчаваме разпространението на науката, технологиите и културата." Проектиране на действията ни за общността, изграждане на модерно и справедливо общество ".


Визия на Университета на Сан Мартин де Поррес
"Да се ​​появи в Quacquarelli Symonds класиране сред 100-те най-добри университета в света или сред 10-те най-добри университета в Латинска Америка за 2021 г."


Мисия на Института за качество на образованието
"Да се ​​квалифицират компетентни професионалисти със солидни етични и граждански хуманистични ценности, да допринесат за създаването на знания чрез научни изследвания и да популяризират разпространението на науката, технологиите и културата." Проектиране на действията ни за общността, насърчаване на изграждането на модерно и справедливо общество ".


Визия на Института за качество на образованието
"Постигане на академични постижения на най-високо ниво на професионална квалификация чрез магистри и докторанти в областта на образованието, потвърждаване на имиджа на висока институционална надеждност и лидерство, непрекъснато подобряване на академичното качество, високо чувство за отговорност и социална чувствителност и неговия ангажимент към перуанското общество. "


Институционална култура

 • Уважавайте човека.
 • Търсете истината
 • Неприкосновеност (честност, справедливост, справедливост, солидарност и отдаденост на служенето).
 • Търсете отлични постижения.
 • Лидерство (академични, технологични и други).
 • Иновативно и предприемаческо отношение.
 • Опазване на околната среда
 • Работа в екип
 • Ефективна комуникация
 • Ангажимент за развитието на страната.
Програми с обучение на:
 • испански

Това училище също предлага:

Доктор по педагогика

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Програмата "Докторантура в образованието" се състои от научни изследвания, базирани на научни изследвания. Целта му е да развива знания на най-високо ниво. ... [+]

Програмата " Докторантура в образованието" се състои от научни изследвания, базирани на научни изследвания. Целта му е да развива знания на най-високо ниво.

Завършил профил

Докторът по образование, завършил университета в Сан Мартин де Поррес, има следните правомощия:

Насочва мултидисциплинарни научноизследователски и образователни иновационни групи и участва в тях, като използва знанията и компетенциите на науките за образование, научната методология и свързаните с тях дисциплини.Той участва в преподаването на всички нива в образователната система, особено в програми за следдипломно и продължаващо обучение, за които развива нови учебни процедури, подходящи за това ниво на образование.Избира проекти и прилага процедурите и инструментите за оценяване на обучението, които са адекватни, за да се оцени постигането на целите на техния предмет и да се получи необходимата обратна връзка за подобряването на процеса на преподаване.Ръководи екипи и участва в процесите на проектиране, преразглеждане и промяна на учебната програма на различни нива и образователни програми.Участва във формулирането, изпълнението, оценката и контрола на политиките и проектите за развитие на образованието.Управлява институциите, програмите и образователните процеси с висока ефективност и ефективност.Ръководи екипи и участва активно в процесите на акредитация, лицензиране и управление на качеството на институциите и образователните програми.Тълкува в строг смисъл националната образователна реалност и нейното историческо прожектиране в контекста на нейните социално-икономически, културни и политически формации, като подчертава собствените си ценности.учебен планАкадемична степен... [-]
Перу Lima
Март 2020
испански
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски