Прочетете официалното описание

Катедрата извършва изследвания, обучение и преподаване в секторите на индустриалното инженерство, по-специално в областта на механика, мехатроника, математика, електроника и микроелектроника, управленски информационни системи и оптимизационни методи и модели за подпомагане на вземането на решения.

Целите на изследването на катедрата разглеждат структурата на материалите; техните характеристики и приложения; нови материали и технологии; системи за автоматизация на процеси и машини; производство и съхранение на енергия; проектиране и внедряване на механични / електронни интегрирани устройства със специфични функции в иновативни приложения; оптимизирането на продуктите и процесите.

Катедрата си сътрудничи с различни национални и международни изследователски институции и се занимава с проекти за основно и приложно изследване със силна връзка с индустриалния свят.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Материалознание и инженерство: Биоматериали и биомедицински технологии, Покрития и повърхностни обработки, Корозия и износване, Експериментално характеризиране и числено ... [+]

Докторантска програма по математика, механика и системи ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗБОРА: 35 -ти цикъл - учебна година 2019/2020

ПЪРВА ПОКАНА 2019 - Отдели за върхови постижения (италиански закон 232/2016)

СРОК ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ: 15 МАЙ, час. 16.00 ч. (2 GMT) Връзка към приложението онлайн

Позиции: не. 8 Стипендии за научни изследвания ( assegni di ricerca ): не. 8 по следните специфични изследователски теми:

О: Моделиране и симулиране на емисиите от превозни средства за намаляване на замърсяването на пътното движение Б: Едновременно проектиране на хардуер и управление за високопроизводителна роботизирана система C: Интелигентни мултифункционални йерархични клетъчни материали за импланти с подобрена устойчивост и остеоинтеграция D: Материали за ултрафини частици и наноструктури: цялостен подход на трансмисионна микроскопия Е: Производство на многоматериални структури чрез директно лазерно метално нанасяне F: Производство на WC-базирани нанокристални материали чрез електрически полеви токови технологии G: Полево синтезиране / синтероване и студено синтероване на нано-прахове на базата на калциев фосфат за биомедицински приложения Н: Високопроизводителни фотодетектори на базата на инженерни 2D преходни дихалкогенидни слоеве от метал... [-]

Италия Povo
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Италия