Прочетете официалното описание

Катедрата извършва изследвания, обучение и преподаване в секторите на индустриалното инженерство, по-специално в областта на механика, мехатроника, математика, електроника и микроелектроника, управленски информационни системи и оптимизационни методи и модели за подпомагане на вземането на решения.

Целите на изследването на катедрата разглеждат структурата на материалите; техните характеристики и приложения; нови материали и технологии; системи за автоматизация на процеси и машини; производство и съхранение на енергия; проектиране и внедряване на механични / електронни интегрирани устройства със специфични функции в иновативни приложения; оптимизирането на продуктите и процесите.

Катедрата си сътрудничи с различни национални и международни изследователски институции и се занимава с проекти за основно и приложно изследване със силна връзка с индустриалния свят.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Материалознание и инженерство: Биоматериали и биомедицински технологии, Покрития и повърхностни обработки, Корозия и износване, Експериментално характеризиране и числено ... [+]

Докторантска програма по математика, механика и системи ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗБОРА: 35 -ти цикъл - учебна година 2019/2020

ВТОРИ ПОКАНА 2019

СРОК ЗА ЗАЯВЛЕНИЯ: 22 август 2019 г. 16.00 ч. (2 GMT) Връзка към приложението онлайн

По време на попълването на кандидатурата онлайн кандидатите трябва да изберат коя (и) област (и) на изследване (макс. 2, като посочват реда на предпочитание), за която са заинтересовани да кандидатстват.... [-]

Италия Povo
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Италия