Selinus University of Science and Literature

Представление

Прочетете официалното описание

Нашият университет е институция, свободна и частна. Законно е регистриран като IBC в щата Доминика и в Италия като постоянен обект. Това е независим международен университет, който се занимава изключително с онлайн и дистанционно обучение: с други думи отворен университет за възрастни, който извършва сериозно своята институционална работа.

Нашите възрастни студенти работят много усилено, за да получат своите степени. Този университет не е и никога не е бил степен и ще моментално отхвърлим подобни приложения. Основният ни акцент винаги е бил да предложим най-високо качество на образованието на нашите възрастни студенти. Степените, дадени от университета Селинус, са международно признати от частния сектор и приети от многонационални предприятия.

Относно акредитацията, особено за студенти от САЩ, ние никога не се уморяваме да обясняваме реалната система. Спечелването на акредитация в САЩ е доброволно

Училищата обикновено се запознават със стандартите на агенцията доста навреме и прекарват няколко месеца в подготовка за своя преглед на акредитацията. Ако преминат рецензията и спечелят акредитация, това е утвърждаване на тяхното училище като легитимна институция за висше образование, която отговаря на приемливо ниво на качество. Някои училища могат да включат статута си на акредитация в информацията за колежа, която представят на потенциалните студенти.

Точно както има признати акредитиращи агенции, има и непризнати агенции. Това просто означава, че техните стандарти не са били прегледани от Министерството на образованието или от CHEA. Има различни причини, поради които дадена агенция може да бъде непризната. Например агенцията може да работи за признаване с Департамента или CHEA или може да не отговаря на критериите за признаване от която и да е от организациите. Каквато и да е причината, важно е да имате това предвид, когато проучвате информация за колежа.

Трябва да гледате на непризнатите акредитиращи агенции с повишено внимание, докато не можете да оцените тяхната репутация. Непризнатата агенция не е задължително да има ниски стандарти за качество, но е важно да се знае, че много работодатели в САЩ признават само степени от институции, акредитирани от призната агенция.

По тази причина нашият университет приема само студенти, които вече са създадени професионално. Нашите студенти използват степента не за да намерят работа, а за да узаконят професионалната си роля, която вече е ангажирана успешно. Със степен на университета Селинус печели уважение, уважение и престиж и често подобрява социалното си положение и работа.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Как да уча в Селинус

Домашно студио SUSL

Дисциплинарните курсове на Университета Селинус се състоят в проучване на възложени учебници и изготвяне на доклади за извършените четения на учебници, съгласно указанията, установени от Селинус и Педагогическия университет, които можете да намерите в линка "педагогика" на уеб сайт на университета Селинус.

Възрастни студенти могат да се запишат в програма APEL (Акредитация на предишно опитно обучение). Тази програма е запазена за професионалисти, предприемачи, мениджъри, служители, писатели, художници и др. С диплома за средно образование и поне 25 години и 3 години активност, демонстрирана в проучването, те са избрали клон. Необходими са 30 години за докторантурата.

педагогика

Системата на учебните програми на Университета за наука и литература „Селинус“ е съобразена с всеки отделен студент и се основава на „учебни единици“, състоящи се от текстове, помагала и лекции, видео курсове, електронни книги. Изпитите се заменят с кратък доклад за обучение (звено за изпит), разработен като мини дисертация.

Учебните материали, според дисциплината на изучаване, се избират и подбират, за да насърчат критическото мислене и практическото приложение на придобитите знания. Педагогически метод се прилага, за да помогне на учениците, възрастните, често ангажирани с работа и семейство, да мислят критично и да знаят по подходящ начин да се справят с препоръчаните книги и видео уроци, от една страна, като увеличават интелектуалните си възможности, от друга - способността да развиват интегрирано писане проекти.

Образователна система за обучение без сила, която води ученика, последвана от неговия Студентски съветник, да изработи свободно конкретна учебна програма, основана на лични придобивания, за да отговори на времето си и да постигне целите си. В университета Селинус студентът няма задължения да учи веднага или преди конкретни дати. Той може да чете нейните текстове и да преглежда всеки видео урок много пъти, откривайки техния собствен личен метод на обучение. Освен това, той може да се консултира със своя студентски съветник по всяко време за помощ, разяснения, подкрепа.

Това, което се оценява за целите на учебната програма, не е проста научена информация, тъй като еволюцията на мисълта, която ученикът отвъд простия поглед на понятието предмет, трябва да бъде преди всичко сила на стойността на съвестта и осъзнаването, че изследването не е проста обработка на повече или по-малко полезни понятия като ефективно използваем модел за техните социални нужди, човешки и граждански.

Накратко, педагогическият модел на Университета Селинъс е да „донесе” реалния опит на студента в образователен контекст, полезен за подобряване на интелектуалния капацитет и глобалната му самооценка на потенциалните им умения, така че бързо да постигнат интелектуалния и професионалния си опит цели.

Признаването на кредити от Университета Селинъс се дава отчасти чрез „четене” на професионалните критици на студента и отчасти чрез оценка на доклада, направен от студента, който замества традиционните изпити.

Студентите на университета Селинус са възрастни, участващи в трудовия и професионалния свят. За да се регистрирате, трябва да имате възраст от поне 23 години за обикновени програми и поне 25 години за програми APEL за професионалисти. За записване в програма за присъждане на докторска степен. се изисква на възраст поне 30 години.

Места

Болоня

Address
8, Copthall, Roseau Valley
00152, Commonwealth of Dominica

94277 Болоня, Емилия-Романя, Италия

Програми

Това училище също предлага: