Прочетете официалното описание

Международното докторанционно училище за ИКТ е основано през 2001 г., а официалният език е английски. Докторската програма доставя необходимите умения за провеждане на напреднали изследвания в университети, публични органи или частни организации с цел постигане на напредък в научно-техническия прогрес и създаване на управленски клас с професионална култура на високо ниво и съответна международна отвореност.

Специфичната цел на докторската програма е да обучи специалисти, способни да разработят висококачествени и иновативни информационни и телекомуникационни системи, насочени към решаване на сложни проблеми. Той преследва и целта за подобряване на предприемаческите способности на докторантите чрез предоставяне на специфично обучение и възможности за провеждане на стажове.

Международната международна докторска гимназия предлага широка програма за обучение, която използва мултидисциплинарния характер на преподавателския състав и наличието на лаборатории на високо ниво. Програмата за обучение позволява на Международното докторанско училище за ИКТ да активизира споразумения за студентски обмен и учебни модули със сродни институции в целия свят.

Досега изследователската работа, извършена от катедрата, благодарение на солидна мрежа от връзки между училището и бизнеса, включително изследователските центрове в района, предостави важни възможности за обучение на повече от 700 докторанти от 2001 г. насам. Повечето от Докторантите са международни и идват от цял ​​свят.

От основаването на училището тя е произвела повече от 500 доктори на научните изследвания; всички те понастоящем работят в изследователски центрове, университети и / или бизнес в световен мащаб.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

ICT International Doctoral School University of Trento

Програмата "Доктор на информационните и комуникационните технологии" (ИКТ) предоставя необходимите умения за провеждане на напреднали изследвания в университети ... [+]

език

Докторската програма доставя необходимите умения за провеждане на напреднали изследвания в университети, публични органи или частни организации с цел постигане на напредък в научно-техническия прогрес и създаване на управленски клас с професионална култура на високо ниво и съответна международна отвореност. Специфичната цел на докторската програма е да обучи специалисти, способни да разработят висококачествени и иновативни информационни и телекомуникационни системи, насочени към решаване на сложни проблеми. Той преследва и целта за подобряване на предприемаческите способности на докторантите чрез предоставяне на специфично обучение и възможности за провеждане на стажове.... [-]

Италия Trento
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

ICT School