GSSI - Gran Sasso Science Institute

Представление

Прочетете официалното описание

GSSI е международна докторска степен. училище и център за изучаване на физика, математика, компютърни науки и социални науки, разположен в L'Aquila (Италия). Основана е през 2012 г. като Център за напреднали изследвания на Националния институт за ядрена физика (INFN) и след това е създадена през март 2016 г. като училище за напреднали изследвания, осигуряващо следдипломно образование. GSSI има за цел да създаде нов център за научни постижения в L'Aquila, който насърчава уменията и високоспециализираните структури, които вече се намират в района, като Националните лаборатории на Грен Сасо на INFN и Университета в L'Aquila, улесняващи привличането на ресурси на високо равнище в областта на природните и социалните науки. Неговата цел е да формира висококачествен човешки капитал, като интегрира образованието и изследванията в оживена интердисциплинарна среда.


Научният институт „Гран Сасо“ предлага 30 доктора. стипендии по физика, математика, компютърни науки и социални науки.

HREF = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute предлага 30 доктора. стипендии в следните области: Физика на астрочастиците (8 стипендии), Математика в естествените, социалните и науките за живота (8), Компютърна наука (7), Регионална наука и икономическа география (7).

Официалният език за всички докторантури е английски. Стипендиите се отпускат за 4 години, а годишната им стойност е 16 125,91 евро бруто. Всички докторанти ще имат безплатно настаняване в съоръженията на GSSI и ползване на градината.

Заявлението трябва да бъде подадено чрез онлайн формата, достъпна на www.gssi.it/phd/ до 11 юни 2020 г., 17:00 ч. (Италианска часова зона).

GSSI е международно докторско училище и център за научни изследвания и висше образование в областта на физиката, математиката, компютърните науки и социалните науки. тя е основана през 2012 г. в L'Aquila (Италия) като Център за усъвършенствани изследвания на INFN - Националния институт за ядрена физика, а след това е създадена през 2016 г. като Школа за напреднали изследвания, осигуряваща следдипломно образование. Чрез ежедневното сътрудничество и взаимодействие изследователите и студентите имат възможност да изградят стабилни познания за методите на изследване и да експериментират със замърсяване на интереси, иновативни подходи и мултикултурен обмен във всички дейности на GSSI. Разглеждайки сложността на съвременния свят, ние се ангажираме да премахнем всички бариери между областите на изследване и изследване на GSSI, където интердисциплинарността и кръстосаното торене са в основата на всичко, което правим.

Сред нашите цели са разпространението на научни резултати към обществото и популяризирането на културни събития за обща общественост, граждани и училища.

За повече информация, моля, консултирайте се с поканата за кандидатстване на www.gssi.it/phd/ или напишете имейл на applications@gssi.it или се обадете на +39 0862 4280433.

Места

Л'Акуила

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 Л'Акуила, Абруцо, Италия
Телефон
+39 0862 4280262

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия