Прочетете официалното описание

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) е изследователски институт, създаден от правителството на Арагон в Испания в партньорство с Масачузетския технологичен институт (MIT) и Университета в Сарагоса. Основан през 2003 г., ZLC се намира в „Бизнес парк Динамиза“, създаден да отговори на нуждите от пространство и работа на компаниите след EXPO Сарагоса 2008.

Мисията на ZLC е да създаде международен център за високи постижения за научни изследвания и образование в областта на логистиката и SCM, който активно се ангажира с индустрията и публичния сектор за разработване и разпространение на знания. За да изпълни своята мисия, ZLC си партнира с Центъра за транспорт и логистика MIT, за да създаде международна логистична програма MIT-Сарагоса, уникален модел на сътрудничество между индустрията, правителството и академичните среди. Това успешно партньорство доведе до създаването на MIT Global SCALE мрежа, която сега обхваща четири континента. В допълнение, Zaragoza Logistics Center в Zaragoza Logistics Center участва в няколко национални и международни научноизследователски и образователни инициативи.

През 2008 г. испанското Министерство на образованието и науката официално призна ZLC за офис за трансфер на знания (KTO). ZLC е член на Националния център за високи постижения в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки, CNC LOGISTICA, който е създаден през 2006 г. от ZLC заедно с три други институции. Участието на този център поставя ZLC във водеща роля за определяне и координиране на инициативи за научни изследвания, развитие и иновации в Испания в управлението на логистиката и веригата на доставки. ZLC поддържа постоянната подкрепа на местната спестовна банка Ibercaja и Европейския социален фонд в нейната дейност.


Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански

Това училище също предлага:


Zaragoza Logistics Center

Основната цел на докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки е да развие отлични учени, които ще преследват отлични кариери в областта на научн ... [+]

Програма за докторанти MIT Zaragoza в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки

Основната цел на докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки е да развие отлични учени, които ще преследват отлични кариери в областта на научните изследвания и образованието. Студентите работят интензивно с нашия факултет, за да създадат нови познания в областите на интереси като координацията на веригата за доставки, управлението на инвентара, финансирането на веригата за доставки, управлението на риска в снабдяването и сигурността и иновациите на веригата за доставки.... [-]

Испания Zaragoza
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Máster en Dirección de Supply Chain (MDSC)

ZLOG - Ranked #1 Worldwide

ZLC Corporate Video | Meet our campus!

Location address
Cambridge, Massachusetts, US
Location address
Zaragoza Logistics Center
Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle

Zaragoza, Aragon, 50018 ES
Social Media