Прочетете официалното описание

Институтът за немски за икономически изследвания (DIW Berlin) е един от водещите икономически изследователските институти в Германия. Ние сме независима, институт с нестопанска цел, участващи в икономическите изследвания, сервиз и политически съвети. Ние си сътрудничат тясно с университетите в Берлин и Бранденбург и ние сме активно в международни академични мрежи.

The DIW Graduate Center (GC) Ви предлага максимална програма д-р по икономика в Берлин, един вълнуващ град за докторантура. Всяка година много млади и перспективни икономически изследователи от цял ​​свят са привлечени от нашата добре разработена програма, световно известни членове на факултета, както и нашите партньорства с някои от германските топ научноизследователски институции и университети.

Нашата програма се ръководи от високи постижения и значимост. Ние се ангажираме да предоставим на нашите ученици с най-добрия възможен докторска обучението, да проправят пътя за кариерата си в академичните изследвания и политически консултации. Ние сме горди да видите нашите възпитаници работят в университети от световна класа като Cornell University, Лондонско училище по икономика и University College London, както и в политическите институции, като например Европейската комисия, Германското федерално министерство и централната банка на Германия. Разгледайте нашия сайт, за да научите повече за нашата програма. За всички запитвания, ние сме щастливи да ви помогне.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

DIW Graduate Center

Нанесете на DIW Graduate Center, където академични постижения отговаря на стимулираща среда на най-големия икономически мозъчен тръст на Германия. ... [+]

Доктор по икономика - със стипендия на пълно работно време в DIW Graduate Center

Кои сме ние Институтът за немски за икономически изследвания (DIW Berlin) е един от водещите икономически изследователските институти в Германия. Ние сме независима, институт с нестопанска цел, участващи в икономическите изследвания, сервиз и политически съвети. В допълнение към сътрудничи тясно с университетите в Берлин и Бранденбург, ние също са активни в международни академични мрежи.... [-]

Германия Berlin
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски