Institute of Development Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Относно IDS

Institute of Development Studies (IDS) е глобална организация за научни изследвания и обучение за справедливи и устойчиви промени. В партньорство с Университета в Съсекс IDS се класира на първо място в света по проучвания за развитие от QS University Rankings.

Ние предлагаме авангардни изследвания, обучение и преподаване от световна класа, за да трансформираме подходите за справедливо и устойчиво развитие, което помага да се осигури по-добър живот на всички, навсякъде.

Учете се с най-добрите

Студенти и изследователи от IDS идват от целия свят и са обединени в ангажимента си да помогнат за решаването на проблеми в реалния свят като болести, климатични промени и конфликти.

IDS е начело на развитието. За разлика от много традиционни университети, нашите студенти са заобиколени от изследователи в действие, всички работещи за справедливи и устойчиви промени. Качеството на нашето преподаване и разнообразието на нашия международен студентски орган създава среда, която вдъхновява, информира и дава възможност на следващото поколение шампиони за развитие да се учат с най-добрите.

Нашите степени привличат студенти, които работят в INGO, правителства, организации на гражданското общество, академични институции, бизнес и на други места, които искат да усъвършенстват своите теоретични и практически разбирания за развитие, да подобрят перспективите си за кариера и да направят света по-добро място.

Нашите възпитаници продължиха да заемат ръководни длъжности в глобални организации като Световната банка и Организацията на обединените нации, както и във водещи организации на гражданското общество, както и да станат министри и служители в националните правителства по целия свят. През 2018 г. стипендиантът Карлос Алварадо Кесада беше избран за президент на Коста Рика.

Научете повече за нашите следдипломни магистърски курсове , популярната ни докторска изследователска програма и нашите курсове за професионално обучение .

Места

Брайтън

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Брайтън, Англия, Великобритания