Institute of Development Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Institute of Development Studies (IDS) предоставя изследвания, обучение и преподаване от световна класа, които трансформират знанията, действията и лидерството, необходими за по-справедливо и устойчиво развитие в световен мащаб.

Чрез справедливи и устойчиви партньорства работим с правителства, благотворителни фондации, неправителствени организации, академици и гражданско общество, за да трансформираме подходите към прогресивна социална, политическа и икономическа промяна по начини, които в крайна сметка променят живота на хората.

Помогнахме за насърчаването на нови иновативни партньорства, които генерираха милиони долари допълнителни данъчни приходи в Африка, които могат да бъдат реинвестирани в националното развитие на страните. Работили сме, за да предоставим решения на екологичните проблеми, които се основават на знанията и практиките на местните хора. Ние подчертахме ролята на местните общности за прекратяване на смъртоносните епидемии като вируса Ебола. Възпитали сме стотици изключителни лидери и шампиони за развитие, включително политически лидери, посланици на държавата и държавни служители, лидери на гражданското общество и предприемачи.

Репутацията ни за изследователска и международна перспектива е безпрецедентна и е отразена в представянето ни в най-новите световни класации на QS, където сме класирани на първо място в света за проучвания за развитие, заедно с Университета в Съсекс. Ние също така сме класирани като номер едно в международния мозъчен тръст за развитие от 2019 Global Go To Think Tank Index Report.

Научете повече за нашата визия и стратегия
Прочетете повече за нашите въздействия в нашия годишен преглед

Места

Брайтън

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Брайтън, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия