Прочетете официалното описание

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Нашата визия е за еднакви и устойчиви общества, на местно и глобално равнище, където всеки може да живее сигурно, изпълняващ живота си без бедност и несправедливост. Ние вярваме, че съвременните научни изследвания, знания и доказателства са от решаващо значение за оформяне на промените, необходими за реализирането на по-широката ви визия, както и за подпомагане на хората, обществата и институциите да се ориентират към бъдещите предизвикателства. Но динамичните глобални контексти и предизвикателства изискват нови видове изследвания и знания, разработени и споделяни по нови начини.

Как ще направим нещо различно

Чрез нашия ангажимент за ангажирани върхови постижения, прилагани във всички взаимосвързани области на научни изследвания и знания, преподаване и учене, комуникации и въздействие, ние ще работим на местно и глобално ниво в взаимно обучение за трансформации, които намаляват неравенствата, ускоряват устойчивостта и изграждат по-приобщаващи и сигурни общества.

Работа в партньорство за справяне с глобалните предизвикателства

Нашата стратегия за периода 2015-2020 г. е подкрепена от три определящи предизвикателства.

Намаляване на неравенствата

Намаляване на неравенствата, включително икономически, социални и политически неравенства, които пресичат и заплашват да подкопаят бъдещия напредък в намаляването на бедността и да гарантират, че ползите от глобалния икономически растеж допринасят по-равномерно за подобряването на поминъка и благосъстоянието на общностите навсякъде.

Ускоряване на устойчивостта

Ускоряване на устойчивостта, за да се отговори на неотложните предизвикателства на околната среда и изменението на климата чрез преструктуриране на икономиките и обществата и намирането на пътища за развитие, които да отговорят на търсенето на ресурси в световен мащаб, като същевременно осигурят местното препитание и справедливост в един все по-натоварен и урбанизиран свят.

Изграждане на приобщаващи и сигурни общества

Изграждане на всеобхватни и сигурни общества, в които гражданите са защитени от заплахи от конфликти, както и от екологични, икономически, политически и социални шокове и смятат, че имат дял в управлението на общностите, в които живеят.

Ние ще разработим и приложим нашия ангажиран подход за върхови постижения, включително засилени глобални партньорства, за да гарантираме, че нашата работа допринася значително за посрещане на тези предизвикателства.

Нашите цели

  1. Принос към трансформациите, които намаляват неравенствата, ускоряват устойчивостта и изграждат приобщаващи и сигурни общества.
  2. Вградете ангажираното съвършенство и неговите четири стълба във всичко, което правим.
  3. Работете локално и глобално в рамките на универсалното оформяне на развитието.
  4. Създайте институт, който процъфтява финансово и организационно и живее своите ценности.

Какво е върховно постижение?

Ангажираното съвършенство е отличителният подход на IDS към изграждането и мобилизирането на знания, както и към преподаването и взаимното обучение за развитие. Ангажираното върховно постижение означава, че високото качество на нашата работа (върхови постижения) зависи от това, че тя свързва и включва тези, които са в центъра на промяната, която искаме да видим (ангажирани).

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Institute of Development Studies

Предлагаме програма за надзорно обучение, водещо до докторантура по теми, тясно свързани с настоящите ни приоритети в областта на научните изследвания. ... [+]

Световни лидери в изследванията на развитието

IDS е водеща световна институция за изследователска дейност в областта на развитието, преподаване и учене, въздействие и комуникации, базирана в Университета в Съсекс. Университетът в Съсекс е класиран на първо място в света за проучвания за развитието. Това QS World Ranking отразява силната репутация и качество на научните изследвания и предлагането на курсове в университета, включително и от IDS. ... [-]

Великобритания Brighton
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, England, Великобритания