Прочетете официалното описание

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) е център за високи постижения в областта на финансите. Разположена във Виена (Австрия), тя е основана от Института за напреднали изследвания (IHS), Университета във Виена и WU (Виенския университет по икономика и бизнес). Тези три институции обединиха усилията си и техния опит да създадат център във Виена, целящ да произведе международно признати изследвания и да осигури конкурентно докторантура.

VGSF предлага структурирана, редовна докторска програма по финанси. Предлагаме стимулираща среда за обучение и научни изследвания и финансова подкрепа за изключителни студенти от цял ​​свят. Нашият факултет включва преподаватели и младши преподаватели от IHS, Университета във Виена и WU. Те са отличени професионалисти в областта си на научни изследвания, които публикуват в известни списания. VGSF редовно кани водещи учени да преподават курсове и да представят настоящата си работа. Нашите възпитаници могат да очакват професионална кариера във водещи академични институции.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) приканва обещаващи студенти с изключителни академични профили да кандидатстват за нашата докторска програма по финанси. VGSF е ре ... [+]

Доктор по финанси - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) приканва обещаващи студенти с изключителни академични профили да кандидатстват за нашата докторска програма по финанси. VGSF е резултат от сътрудничеството между три институции: Института за напреднали изследвания (IHS), Университета във Виена и WU (Виенския университет по икономика и бизнес).

Основни предимства на програмата:... [-]
Австрия Vienna
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски