Management Center Innsbruck

Представление

Прочетете официалното описание

Предприемаческото училище ®

Центърът за Management Center Innsbruck свързва най-доброто от науката, икономиката и консултациите с уникалната концепция на международна предприемаческа школа ® . Основан през 1995/96 г. като основен елемент на уникалната концепция за отворен университет в Инсбрук, Management Center Innsbruck е завоювал водеща позиция в международния пейзаж на висшето образование.

Днес повече от 3400 студенти, 1000 преподаватели, 276 университета-партньори от цял свят и безброй възпитаници и работодатели ценят високо това, което Предприемаческото училище ® може да предложи. В рамките на концепцията за „Всеобхватния университет в Инсбрук“ MCI се стреми да мотивира хората, които искат да изграждат своето бъдеще чрез целенасочено продължаващо образование, в личното и професионалното си развитие. MCI предлага висши, следдипломни и следдипломни образователни програми от най-висок стандарт за висши и младши мениджъри от всички управленски нива и клонове.

Програмите на MCI се фокусират върху всички нива на личността и включват области от най-съвременни знания от науката и практиката, свързани с бизнеса и обществото. Като международно ориентиран информационен и комуникационен център MCI е отворен за нови перспективи, методи и проекти. Конструктивният диалог и съвместното развитие на интердисциплинарни компетенции са два от стълбовете на преподаване и обучение в MCI. MCI подкрепя конкурентоспособността на организациите и влияе на професионализацията на бизнеса, администрацията, политиката и културата. Приложните изследвания и разработки са особено ценени в MCI за засилване на иновациите в местните компании и осигуряване на ориентирано към качеството обучение.

Вграден в широка мрежа от меценати, спонсори и партньори, MCI е важен двигател за позиционирането на Инсбрук, Тирол и Австрия като център за академични и международни срещи. Съседното ни сътрудничество с университета в Инсбрук, близостта с оживения град на Инсбрук и мощната архитектура на местоположението са израз на философията и мисията на този международен примерен център за висше образование.


Нашата мисия

Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck следва концепцията на Предприемаческо училище ® . MCI дава възможност на мотивираните хора да постигнат изключителни резултати, осигурява дълбока академична компетентност и създава иновативен трансфер на ноу-хау в силна международна мрежа.


Нашите фактори за успех

Качествено преподаване: Висококачественото преподаване гарантира позицията ни сред водещите академични институции в немскоезичния свят.

Интелектуален принос: Интелектуалният ни принос е приложен, свързан с бизнеса и ориентиран към решение.

Международна ориентация: Нашата силна международна ориентация генерира ноу-хау, престиж и добавена стойност за нашите клиенти.

Ориентация към клиента и обслужването: Нашата ориентация към клиента и обслужването е примерна.

Хора и култура: Нашата корпоративна култура процъфтява на взаимно доверие, ангажираност на нашите служители, предприемачески дух и отговорност към обществото.

Марка: Марката на MCI е международно известна и означава производителност, професионализъм, знания и компетентност.

Мрежа: нашата международна мрежа създава конкурентно предимство и добавя стойност за нашите заинтересовани страни.

Иновации: Текущите иновации са в основата на пазарната ни позиция и гарантират нашата конкурентоспособност.

Инфраструктура: Отличната ни инфраструктура създава привлекателна и стимулираща среда.


Кампус

Management Center Innsbruck (MCI) създаде репутация на международно ориентиран университет за приложни науки чрез ориентация към клиента и последователно управление на качеството. Тиролските планини в границите, неповторимите спортни и развлекателни съоръжения в региона, близостта до Германия, Швейцария и Италия и дългогодишната академична традиция на Инсбрук гарантират уникална атмосфера за студентите.

На централните си места MCI предлага изключителна инфраструктура с атрактивни и добре оборудвани лекционни зали, компютърни лаборатории и групови работни стаи, с най-съвременни работни станции и изследователски съоръжения, студентски общежития в близост, богат избор от добри места за хранене, удобен паркинг и отличен градски транспорт.

Места

Инсбрук

Address
Universitätsstraße,15
6020 Инсбрук, Тирол, Австрия
Телефон
+43 512 2070 – 2100

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

AACSB Accredited

Програми