Management Center Innsbruck

Представление

Прочетете официалното описание

Предприемаческото училище®

Центърът за Management Center Innsbruck обединява най-доброто от науката, икономиката и консултирането с уникалната концепция на международното предприемаческо училище. Основана през 1995/96 г. като опора на уникалната концепция на Инсбрукския отворен университет, Management Center Innsbruck завоюва първо място в международния пейзаж на висшето образование. Днес повече от 3200 студенти, 1000 преподаватели, 240 университета-партньори от цял свят, както и безброй завършили студенти и работодатели ценят високо това, което предлага предприемаческото училище®. В рамките на концепцията "Универсален университет Инсбрук", MCI се стреми да наставник мотивирани хора, които искат да изградят своето бъдеще чрез целенасочено продължаващо обучение, в тяхното лично и професионално развитие. MCI предлага образователни програми с висше образование, докторанти и следдипломна квалификация на най-висок стандарт за старши и младши мениджъри от всички управленски нива и клонове. Програмите на MCI се фокусират върху всички нива на личността и включват области на най-съвременни знания от науката и практиката, свързани с бизнеса и обществото. Като международно ориентиран информационен и комуникационен център, MCI е отворен за нови перспективи, методи и проекти. Конструктивният диалог и кооперативното развитие на интердисциплинарните компетенции са два от стълбовете на преподаването и ученето в MCI. MCI подкрепя конкурентоспособността на организациите и влияе върху професионализацията на бизнеса, администрацията, политиката и културата. Приложните изследвания и разработки са особено ценени в MCI за укрепване на иновациите в местните компании и осигуряване на ориентирано към качеството обучение. Вграден в широка мрежа от покровители, спонсори и партньори, MCI е важен двигател в позиционирането на Инсбрук, Тирол и Австрия като център за академични и международни срещи. Нашето съседско сътрудничество с Университета на Инсбрук, близостта до оживения Стар град на Инсбрук и мощната архитектура на мястото са израз на философията и мисията на този международен пример за висше образование.


Нашата мисия

MCI Management Center Innsbruck следва концепцията за Предприемаческо училище®. MCI овластява мотивираните хора да постигнат изключителна производителност, осигурява дълбока академична компетентност и създава новаторски трансфер на ноу-хау в силна международна мрежа.


Нашите фактори за успех

Качествено обучение Висококачествено обучение осигурява нашата позиция сред водещите академични институции в немско-говорящия свят Интелектуален принос Нашият интелектуален принос е приложен, бизнес-ориентиран и ориентиран към решения Международна ориентация Нашата силна международна ориентация генерира ноу-хау, престиж и добавена стойност за Нашите клиенти Ориентиране на клиентите и услугите Нашата ориентация на клиентите и услугите е пример за хора и култура Нашата корпоративна култура процъфтява на взаимно доверие, ангажираност на нашите служители, предприемачески дух и отговорност към обществото Марката на марката MCI е международно призната и означава успех, професионалност, знания, и компетентност Мрежа Нашата международна мрежа създава конкурентно предимство и добавена стойност за нашите заинтересовани страни Иновации Текущите иновации формират основата на нашата пазарна позиция и гарантират нашата конкурентоспособност Инфраструктура Нашата отлична инфраструктура създава привлекателна и стимулираща среда ironment


Кампус

Management Center Innsbruck (MCI) е изградил репутация на международно ориентиран университет за приложни науки чрез ориентиране към клиентите и последователно управление на качеството. Тиролските планини в обхвата, ненадминатите спортни и развлекателни съоръжения в региона, близостта до Германия, Швейцария и Италия и дългогодишната академична традиция на Инсбрук гарантират уникална атмосфера за учениците. На централните си места, MCI предлага изключителна инфраструктура с атрактивни и добре оборудвани лекционни зали, компютърни лаборатории и групови работни помещения, с най-съвременни работни станции и изследователски съоръжения, студентски общежития в околността, богат избор от добри места за хранене, удобен паркинг и отличен обществен транспорт.

Места

Инсбрук

Address
Universitätsstraße,15
6020 Инсбрук, Тирол, Австрия
Телефон
+43 512 2070 – 2100

Антверпен

Address
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Антверпен, Фландрия, Белгия
Телефон
undefined

Акредитации

AACSB Accredited

Програми