рд биосистемата на екосистемите и устойчивостта

Общ преглед

Описание на програмата

Докторска екосистема Биология и устойчивост

Основният фокус на изследователския клъстер "Екология, еволюция, поведение и опазване на околната среда" е фундаментален и приложен аспект на екологията, икономиката на околната среда, опазването, аквакултурата, поведението на животните, молекулярната таксономия и молекулярната генетика. Клъстерът има високо ниво на изследователска дейност, включваща академичен състав, постдокторни учени и студенти по следдипломна квалификация. Клъстерът има високо ниво на изследователска дейност, включваща академичен състав, постдокторни учени и студенти по следдипломна квалификация.

СЪСТОЯНИЕ НА ИЗСЛЕДВАНИЯТА

 • Поведение на животните / комуникация
 • Биоразнообразие и екосистемни услуги
 • Крайбрежна и дълбоководна морска биология
 • Екологично управление
 • Икономика на качеството на водата и устойчивото управление на басейна
 • Екосистемна екология, моделиране и математическа биология
 • Сладка вода биология / риба биология
 • Инвазивни видове и тяхното въздействие
 • Молекулярна екология, систематика и фитоеграфия в водорасли, растения, безгръбначни, риба и бозайници
 • Устойчива аквакултура на черупчести и водорасли
 • Градско използване на земята, икономика и управление
 • Оценяване на биоразнообразието, агроекологичните схеми и отдиха на открито, включително използването на ГИС и пространствената иконометрия
 • Екология на дивата природа, особено на птици и бозайници

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

Изследователската степен ви дава възможност да развиете вашите изследователски умения и да се докажете като изследовател. Queen's се ангажира с подобряването на обучението и преподаването в областта на научните изследвания и предлага възможности за следдипломна квалификация във всички области на обучение. Следните следдипломни подходи за изследване на тази специалност са:

ДОКТОР НА ФИЛОСОФИЯ (д-р) МАСТЕР НА ФИЛОСОФИЯ (MPhil)

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ

Минималното академично изискване за допускане до изследователска програма обикновено е степен на отличие от степен Втора степен от доставчик на Великобритания или ROI или еквивалентна квалификация, приемлива за университета. Допълнителна информация може да получите, като се свържете с училището.

РЕЖИМ НА ИЗУЧАВАНЕ / ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Регистрацията е на пълно или непълно работно време, под ръководството на надзорен екип, назначен от университета. Очаква се да представите дисертацията си в края на тригодишната регистрация за докторантура на пълно работно време или две години за MPhil (или еквивалент на непълно работно време).

АНГЛИЙСКИ ЕЗИКОВИ ИЗИСКВАНИЯ

Международните студенти (където английският не е техният първи език) трябва да могат да демонстрират уменията си на английски език. граждани извън ЕИП, трябва също така да отговарят UK визи и имиграция (UKVI) изисквания за имиграция за английски език за визови цели. Доказателство за оценка на IELTS * от 6,5, с не по-малко от 5,5 във всяка съставка (*, взета в рамките на последните 2 години).

Ако трябва да подобрите уменията си по английски език, преди да влезете в тази програма, нашият партньор INTO Queen's University Belfast предлага набор от курсове по английски език. Тези интензивни и гъвкави курсове са предназначени да подобрят английската ви възможност за влизане в тази програма.

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ

Групата има широк спектър от силни международни и национални връзки и се възползва от приложни изследователски центрове като Quercus, специализирана в опазването на биологията и биологичното разнообразие. Училището е също така активно ангажирано в института на Университета за устойчив свят.

Студентите имат достъп до съвременни лаборатории и офиси, базирани в Медицинския биологичен център, в близост до главния сайт Lanyon. Студентите също имат достъп до морската лаборатория на университета, която се намира в Portaferry, директно в улиците Strangford Lough (най-големият морски бряг в Британските острови), а тези съоръжения се използват от местни служители и студенти, както и от сътрудници от Queen's и международни посетители.

Благодарение на уникалната геология на Северна Ирландия, мекия климат, сравнително дългия бряг и дългата история на уредено селско стопанство, ние имаме голямо разнообразие от интересни местообитания, които осигуряват стимулираща и предизвикателна среда за тези, които желаят да продължат изследванията в тези райони.

ПЕРСПЕКТИВИ НА КАРИЕРА

докторантите на Кралицата жънат изключителни ползи. Уникални инициативи, като например степен Plus и изследовател Plus укрепи нашия ангажимент за заетост, като същевременно иновативни лидерски и изпълнителни програми заедно стерлинги интеграция с бизнес експерти помагат на нашите ученици да придобият ключови лидерски позиции на национално и международно ниво.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Научете повече

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Свиване