We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

25 DBA Програми в Швейцария за 2024

Филтри

Филтри

  • DBA
  • Швейцария
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (22)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)
  • Здравни грижи (1)
  • Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

DBA Програми в Швейцария

Насочени към разработване на аналитичен, научноизследователски и образователни способности на кандидатите, които вече притежава MBA, MSc или друга свързана с бизнеса майстор 'степен, докторът по бизнес администрация (DBA) е Capstone постижение отваряне на вратата на изпълнителни длъжности или щатни професура в университетите. DBA програми са на разположение на непълно работно време или пълно работно време в университети и бизнес училища в Швейцария. Следователно, някои работещи професионалисти ще намерят те са в състояние да продължат да работят и да преследват една DBA в същото време в Швейцария.

Един от ключовите елементи на програмата DBA е дисертация или теза проекта. Независимият изследователски проект помага на DBA кандидати в университетите в Швейцария развиват своите професионални знания чрез проучване и анализ на съответните теоретични или практически бизнес концепции.Примери за някои области на научните изследвания DBA могат да включват управление на социално въздействие, международен бизнес, маркетинг, предприемачество, управление на веригата за доставки, лидерство или глобализация. В допълнение към изследователския проект, учениците DBA в Швейцария също ще присъстват на семинари и работни срещи, предоставяне на повече възможности за разширяване на лидерство, вземане на решения и управленски умения.

Можете да поиска повече информация от университетите в Швейцария само с две кликвания с помощта на линка по-долу. Ако може да се интересуват от прилагането на програма DBA в университет или бизнес училище в Швейцария, просто кликнете за да прочетете повече.