1 Смесен DBA Програми в Програми за действащи мениджъри в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • DBA
  • Съединени Американски Щати
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
  • Смесен
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Смесен DBA Програми в Програми за действащи мениджъри

      &nbsp

      Много средно ниво и висши мениджъри смятат, че в някакъв момент в кариерата си, те са нужда от специализирани знания, за да се премине към следващото ниво. Изпълнителни програми често имат за цел да се осигури достъп до подходяща фирмена информация, необходима за развитие.

      САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

      Програмите да докторска степен по бизнес администрация включват провеждане на сериозно научно изследване и придобиване на необходими знания за изграждане на реномирана академична кариера или консултиране в бизнес сектора. Обикновено такива програми включват изучаване на бизнес теория, методологии за провеждане на изследвания и курсове за професионално развитие, плюс подготовка на независим научен проект.

      Смесеното обучение съчетава цифрови и онлайн медии с традиционното обучение лице в лице. Тя позволява на учителите да използват различни методи на преподаване и технологии, за да персонализират обучението за всеки ученик. Смесеното обучение може да се използва в различни форми, от напълно онлайн курсове до хибридни курсове, при които учениците учат както във физическата класна стая, така и онлайн.