Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни DBA Програми в Канада 2023

1 DBA Програми в Канада 2023

Преглед

А DBA, или доктор по бизнес администрация, е следдипломна, докторска програма, предназначена за бизнес професионалисти с опит в съответната област, както и майстор "и в бизнес-свързани академична дисциплина. Дали да се подобри способността на една "и да поеме лидерска или изпълнителна роля в рамките на компанията, или в процес на подготовка, за да преподават в университет, DBA от университет в Канада е възнаграждаване образователна ангажимент. A програма DBA в институция за висше образование в Канада ще се развива кандидати 'аналитични, изследователски и преподавателски способности.

DBA кандидати в университети и бизнес училища в Канада трябва вече притежават MBA, MSc в област, свързана с бизнеса или еквивалентна степен магистър 'S. Ключова част от програма DBA е дисертацията основани на научни изследвания, които може да се направи от всеки брой на бизнес сфери.DBA кандидати в университети в Канада обикновено избират изследователска тема, която се отнася до техните професионални интереси, опит или достъп. В бизнес училища в Канада, някои успешни области на академична концентрация, която DBA кандидати са проучени в близкото минало включват корпоративна социална отговорност, международен бизнес, глобализацията, етика, управление на веригата за доставки, предприемачество, управление на социалното въздействие или лидерство.

Ако държите на следдипломна квалификация в сродна сфера и би искал да продължи доктор по бизнес администрация (DBA) в университет или бизнес училище в Канада, превъртете надолу, за да прочетете още днес!

Научете повече

Филтри

  • DBA
  • Канада
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Изкуствознание
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение