Keystone logo

1 DBA Програми в Зимбабве за 2024

Филтри

Филтри

  • DBA
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (1)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

DBA Програми в Зимбабве

Има много причини, които биха могли да те виждам да посетите Зимбабве. От туристическите атракции на много исторически ценности и политически настройки на страната ще ви оставят без дъх след като се стремите да разберете живота в Зимбабве. Въпреки скандалния икономическото положение на страната, хората се радват достъпни висшето образование и умения, преподавани в университетите тук. Качеството на инженерните умения тук е висока, уредена от институцията Зимбабве на инженерите. Можете да бъдете сигурни за получаване на качествено обучение, докато се наслаждавате на престоя си в Зимбабве.

Програмите да докторска степен по бизнес администрация включват провеждане на сериозно научно изследване и придобиване на необходими знания за изграждане на реномирана академична кариера или консултиране в бизнес сектора. Обикновено такива програми включват изучаване на бизнес теория, методологии за провеждане на изследвания и курсове за професионално развитие, плюс подготовка на независим научен проект.