Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 Докторантура Програми в Латиноамерикански изследвания 2024

3 Докторантура Програми в Латиноамерикански изследвания 2024

Преглед

Какво е латиноамерикански изследвания?
Латиноамериканските изследвания обхващат историята, обществата, културите и политиката на Латинска Америка.

Какво мога да правя с диплома по латиноамерикански изследвания?
Студентите с диплома по латиноамерикански изследвания могат да работят в образование, правителство, бизнес или изследователски организации, както и организации с нестопанска цел или НПО.
Защо да изучавате Ларин американистика? Латинска Америка е регион с богата и сложна история, като разбираме историите на различните страни в Латинска Америка, можем да разберем по-добре днешния ден. Освен това, Латинска Америка е регион, който става все по-важен както политически, така и икономически, което прави важно разбирането на културите и обществата в района, за да се ангажираме по-добре с тях. Изучаването на латиноамерикански изследвания може да ни помогне да развием съпричастност и разбиране към хората, които живеят в този регион, което е важно за личното израстване и ключово за развитието на конструктивни отношения между Латинска Америка и останалия свят.

Степени по латиноамерикански изследвания
Можете да изучавате бакалавърска и магистърска степен, както и докторска степен по латиноамерикански изследвания. Някои програми се фокусират върху конкретна страна или регион, докато други предлагат по-общ преглед на Латинска Америка. Програмите обикновено включват курсова работа по история, политика, социология, антропология и литература. Много програми включват и езикови курсове, позволяващи на студентите да владеят испански или португалски.

Научете повече

Филтри

  • Социални науки
  • Регионознание
  • Латиноамерикански изследвания
Области на обучение
  • Социални науки (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение