Keystone logo

3 Докторантура по педагогика Програми в Педагогика Instruction в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Съединени Американски Щати
  • Педагогика
  • Instruction
Области на обучение
  • Педагогика (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура по педагогика Програми в Педагогика Instruction

Академичното проучване на обучението може да включва създаването на учебни програми, които да улеснят по-добрия опит в обучението на учениците. Учениците от програми за обучение могат да се сблъскат с разнообразни образователни дисциплини, включително практически учебни техники за дизайн и законите и етиката на настоящите образователни практики.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Докторът на образователната степен позволява на специалистите в областта на образованието да усъвършенстват знанията си в специализирани области на обучение. Завършилите могат да бъдат подготвени за роли в академичните среди, администрацията или политиката в образователни или граждански институции.