4 Докторантура по педагогика Програми в Instruction 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Instruction
Области на обучение
  • Педагогика (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Instruction

    Придобиването на докторска степен може да донесе крайното докосване върху вашите изследвания, преди да стартирате кариерата си като професионален преподавател. Като вземете допълнително време, обикновено на минимум две години, за да придобиете докторска степен, можете да придобиете специфични умения и да подобрите шансовете си да бъдете наети за конкурентни позиции в най-добрите училища.

    Какво е доктор на образованието в инструкциите? Изборът да преминете доктор на образованието в инструктажа осигурява няколко години следдипломна квалификация, за да усъвършенствате техниките на преподаване под ръководството на водещи експерти в тази област. Можете да избирате от многобройни курсове, които ще допълнят кариерата ви и ще се съсредоточат върху предпочитаната от вас област на обучение от включването на внимание в управлението на класна стая до инжектиране на креативност в основните курсове.

    Спечелването на доктор на образованието в инструктаж предлага възможност да придобиете много умения, включително критичен анализ, организация и обучение. Във вашата професионална кариера и в ежедневието си, тези умения ще бъдат безценни. Например, техниките за обучение са полезни не само в класната стая, но и в ръководни длъжности и при отглеждането на деца.

    Доктор на образованието в инструкциите обикновено е рентабилна степен, тъй като много студенти смятат, че възможностите за кариерно развитие са изгодни в сравнение с разходите. Тъй като докторски степени отнемат няколко години да завършите, винаги проучвайте избраното от вас училище и планирайте съответно. Това ще ви позволи да постигнете вашите академични цели и да останете в рамките на образователния си бюджет.

    След като спечелите доктор на образованието в инструкциите, най-вероятно ще направите планове за конкурентна позиция като професионален преподавател. Учениците, които успешно завършват тази степен, често стават дистрикт ръководители, дизайнери и автори на учебни планове или дори изследователи в областта на образованието. Дори и тези, които избират да заемат длъжности като учители в класната стая, често установяват, че тази степен ги поставя в голямо търсене, което им позволява да избират няколко желани позиции.

    Готови ли сте да започнете доктор на образованието в инструкциите? Тази степен се предлага от много училища в много страни, така че вашите възможности са почти неограничени, включително някои онлайн програми за максимална гъвкавост. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.