Keystone logo

2 Докторантура по педагогика Програми в Технологични изследвания Технологии 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура по педагогика
 • Технологични изследвания
 • Технологии
Области на обучение
 • Технологични изследвания (2)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура по педагогика Програми в Технологични изследвания Технологии

  Докторът по образованието предлага на учениците възможност да усъвършенстват знанията си и да я прилагат директно към образованието. Тази степен на висшето образование може да бъде последната стъпка в завършването на образованието на студента и може да изисква да има вече бакалавърска или магистърска степен.

  Какво е доктор по образованието в областта на технологиите? С целия технологичен напредък, който се е случил през последните години, често е необходимо специалистите да подпомагат интегрирането на технологиите в училищата и другите образователни институции. Тази степен може да включва курсова задача, предназначена да подготви студента не само да разбере новите технологии, но и да го приложи към образованието. В допълнение към редовните проучвания, студентът може да бъде задължен да завърши докторска дисертация.

  Разбирането на технологиите може да помогне на учениците да използват по-добре устройства, като компютри, в ежедневието си. Разбирането на образованието може да ги превърне в по-добри комуникатори и знанието как работи учебният процес може да им помогне да се научат на нови умения.

  Разходите могат да варират от един университет до друг. Студентите може да се наложи да харчат различни суми пари, за да получат своята степен, в зависимост от това къде се записват и дали трябва да попълнят предварителните условия.

  Докторът на образованието в областта на технологиите може да подготви студент за кариера като учител или професор. Възможно е също така да имате възможност да работите като администратор. Лице с тази степен би могло да намери работа чрез училищна система, университет, колежи в общността или дори консултантска фирма. Когато работите за тези организации, завършилите вероятно ще използват своите знания, за да съветват или да преподават за използването на технологиите.

  Въпреки че можете да намерите много възможности за записване в традиционните университети, онлайн курсовете също могат да бъдат добър вариант за придобиване на докторска степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.