3 Докторантура по педагогика Програми в Системи за обучение 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Образователни технологии
  • Системи за обучение
Области на обучение
  • Педагогика (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Системи за обучение

    Доктор на образованието е специалност, насочена към задълбочени изследвания на образованието. Студентът може да избере област, в която да се специализира и да научи как концепциите, свързани с тази специализация, могат да се прилагат директно от образователна гледна точка.

    Какво е доктор на образованието в учебните системи? Познаването на даден предмет е само първата стъпка в това, че може да преподавате по този въпрос. Това е степен, предназначена да подготви студентите да могат да преподават понятия като математика, писане или наука. Обичайно обхванати теми за тази степен включват психология, управление, планиране и оценка. От студентите се очаква да завършат допълнителна работа като стаж.

    Планиращите умения, придобити чрез придобиването на тази степен, могат да бъдат приложени към ежедневието. Ученето на ръководството може да накара учениците да станат по-умели да се справят с времето си и познаването на основите на психологията може да им помогне да се ориентират по-добре с другите хора в личните си взаимоотношения.

    Местоположението може да окаже съществено влияние върху разходите за придобиване на доктор на образованието. Учениците, които се обучават онлайн, могат да плащат различни суми пари, отколкото студентите, които се записват в традиционните курсове. Общите разходи включват такси за обучение в училище и учебници.

    Възможно е някой с доктор на образованието да работи като учител в училище. Тази степен може също така да постави ученика на правилния път, за да стане професор в университет. Полетите за преподаване често включват покриване на различни теми в училищата, а учителите могат да имат отговорности като създаване на планове за уроци, администриране на тестове и издаване на оценки.

    Много училища предлагат програми, за да спечелите доктор на образованието си. Възможно е да има опции за провеждане на онлайн курсове, както и за завършване на работа в институция. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.