Keystone logo

29 Докторантура по педагогика Програми в Педагогика Лидерство в образованието 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Лидерство в образованието
Области на обучение
  • Педагогика (29)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура по педагогика Програми в Педагогика Лидерство в образованието

Професионалисти или наскоро завършили бакалавърска или магистърска програма могат да решат да завършат курс за доктор на образованието. За да се запишат, се изисква бакалавърска степен и такива докторски програми обикновено се съсредоточават върху една област на обучение.

Какво е доктор на образованието в образователното лидерство? Повечето програми се съсредоточават върху обучаването на студентите как да управляват всички работни части, които допринасят за успешната учебна институция. Учениците могат да се научат как да организират класове, да управляват преподаватели и персонал и да правят разлика в живота на студентите. По време на програмата студентите могат да спечелят уменията, знанията и способностите си да дават положителен принос в областта на образованието и обществото като цяло.

Едно от ключовите предимства на спечелването на доктор на образованието в образователното лидерство е, че учениците могат да се научат как да преобразуват позитивно училищата, което може да им помогне да направят разлика в обществото. Те също могат да подобрят уменията си за преподаване и анализиране, което може да им помогне да печелят промоции, докато се движат нагоре в кариерата си.

Няма определена цена за придобиване на този тип степен. По-скоро, колко струва, зависи от това дали учениците се записват в лична или онлайн програма, колко време те отнема да завършат степента и много други фактори.

Студентите могат да осигурят много видове длъжности в образователния сектор с доктор на образованието в областта на образователното лидерство. Например, дипломиралите се от тази програма могат да работят като главни, асистентни директори, дистрикт администратори или инструкторски координатори. Други кариери, които могат да преследват тази степен, могат да включват декан на студенти или преподаватели, университетски регистратор, професор, директор на учебната програма или надзорен орган.

Много програми в образователното ръководство съществуват в институции в целия свят, както лично, така и онлайн. За допълнителна информация потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.