1 Докторантура по педагогика Програми в Подготовка на учители в Сан Хуан, Пуерто Рико за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Подготовка на учители
Области на обучение
  • Педагогика (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Подготовка на учители

    Сан Хуан е столицата на Пуерто Рико, а също и най-гъсто населеният с около 400 000 жители. Той има солидна система за здравеопазване и други удобства. Сан Хуан 136 държавни училища под Министерството на образованието и има 9-влиятелните кампуси и други по-малки колежи.

    Лицата, които желаят да влязат в областта на образованието, могат да потърсят програма за обучение на учители за обучение. С тези програми студентите могат да бъдат подготвени да навлязат в учебната област и да работят със студенти от класове K-12. Инструкцията може да обхваща управлението на класна стая, техниките за преподаване и предмета на основната учебна програма.

    Има няколко институции за висше образование, разположен в целия Пуерто Рико, с Университета на Пуерто Рико е най-старият и най-големият. Като територия на САЩ, гражданите могат да имат достъп до допълнителни възможности за образование.

    Докторът на образователната степен позволява на специалистите в областта на образованието да усъвършенстват знанията си в специализирани области на обучение. Завършилите могат да бъдат подготвени за роли в академичните среди, администрацията или политиката в образователни или граждански институции.