1 Докторантура по педагогика Програми в Лима, Перу за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Лима, Перу

    Лима е столицата на Перу и тя е популярна за да си добър корпоративен дестинация. Lima има процъфтяващ бизнес хотел поради тази причина. Предвид това университетите в Лима като Универсидад де Лима и Universidad Nacional Mayor де Сан Маркос, са посветени на подготовката на учениците да се състезават и в корпоративния свят.

    Перу е добро и евтино място, където да започнат курсове по испански език (след като са там), по-специално в столицата Лима. Перу е третата по големина страна в Южна Америка с разнообразен климат с различни местообитания като на брега, джунглата и планините. Най-висок ранг университет е Pontificia Universidad Católica дел Перу в Лима.

    Докторът на образователната степен позволява на специалистите в областта на образованието да усъвършенстват знанията си в специализирани области на обучение. Завършилите могат да бъдат подготвени за роли в академичните среди, администрацията или политиката в образователни или граждански институции.