Докторантура по педагогика Програми в Педагогика 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Instruction
Области на обучение
  • Педагогика (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Докторантура по педагогика Програми в Педагогика

Когато учениците искат да получат висше образование в областта на образованието, те могат да изберат да се запишат в програма "Доктор на образованието". Често отнемат три години, за да завършите този вид програма.

Какво е доктор на образованието в образованието? Това е програма на високо равнище, фокусирана върху методите, средствата за обучение и политиките, свързани с образованието. Студентите може да са в състояние да се съсредоточат върху началното, средното или постседонското образование, или програмата може да обмисли всички нива на образование. Подобно на други степени за докторска степен, тази програма може да включи лекции, дискусии, семинари и изследователски проекти в учебната програма. Точните изисквани курсове могат да бъдат подобни на проблемите и тенденциите в образованието, проектирането и изследователските методологии, политическия анализ в образованието и основите на учебната среда.

Вземането на курс на високо равнище в образованието може да подготви завършилите за ръководна роля в академичните среди. Студентите могат да подобрят творческите си умения за решаване на проблеми, комуникация и лидерство. Въпреки че тези способности могат да доведат до по-висока начална заплата, те също могат да повлияят на това как участниците взаимодействат със своите близки.

Разходите за докторска степен не са еднакви във всяка институция. В действителност, цената може да зависи от училището, местоположението, програмата и курсовете. Кандидатите могат да получат по-добра представа за разходите, като се свържат с университет.

Докторът по образованието в образованието може да подготви студентите за много кариери. Докато някои дипломират в образователната индустрия като директори, администратори, изследователи или консултанти, други могат да изберат друг маршрут. Например, студентите могат да използват уменията си за прехвърляне, за да станат политици, бизнес ръководители или съветници. Точните налични възможности могат да зависят от предходното образование и работа на студентите.

Много университети и училища по света предлагат програми за доктор на образованието. Може да сте в състояние да намерите местно училище със степен, която искате или да се запишете в онлайн програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.