6 Докторантура по педагогика Програми в Общо образование 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Общо образование
Области на обучение
  • Педагогика (6)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Общо образование

    Докторът по образованието е базиран на научни изследвания докторска степен, подобна на доктор по философия, но съсредоточена в областта на образованието. Тъй като това е авангардна академична награда, студентите може да се нуждаят от магистърска или бакалавърска степен, преди да бъдат приети в програмата.

    Какво е доктор на образованието в общото образование? Това е докторска степен, предназначена да даде на учените широка, концептуална рамка, обкръжаваща ръководството и теорията, необходими в учебните заведения. Основните курсове в този тип програми могат да бъдат различни във всеки университет. Някои може да са подобни на политическия анализ в образованието, приложната статистика в научните изследвания, технологиите и образователните институции, процеса на управление на знанията в образованието и теоретичните основи на учебната среда. Много програми за доктор на образованието включват в учебната програма дисертации, лекции и проекти.

    Тази степен може да подготви студентите за ръководни роли в академичните среди благодарение на по-доброто познаване на управлението, иновациите и комуникациите. Някои от тези умения, като например комуникацията, дори могат да подобрят личния живот на студентите.

    Разходите за доктор на образованието могат да зависят от продължителността на програмата и местоположението на училището. Повечето степени за докторска степен заемат средно три години. Кандидатите, които искат точна оценка на цената, може да се наложи да направят повече изследвания.

    Повечето студенти, които се запишат в програма "Доктор на образованието", се интересуват от работа в областта на образованието. Поради тази причина повечето дипломирани специалисти продължават да стават инструкторски координатори, училищни директори, учители, учители, университетски преподаватели или образователни изследователи. Разбира се, някои ученици могат да използват това образование и придобитите умения за прехвърляне, за да започнат да работят в корпорации, правителствени или нестопански организации.

    Къде можете да вземете доктор на образованието? Тази степен на висшето образование може да се предлага в университети по целия свят. Някои училища могат дори да имат онлайн курсове, което означава, че можете да спечелите степента от уюта на собствения си дом. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.