Свържете се директно с училищата - Сравнете 5 Докторантура по педагогика Програми в Изследване на образованието 2023/2024

5 Докторантура по педагогика Програми в Изследване на образованието 2023/2024

Преглед

Докторът по образованието е базирана на научни изследвания докторска степен, която се фокусира върху областта на образованието. Повечето учени трябва да имат магистърска степен, за да се включат в този тип програми. Докторът по образованието може да завърши тригодишен курс на обучение.

Какво е научно изследване на доктора на образованието? Това е образователна програма, предназначена да помогне на студентите да научат как да анализират множество академични принципи, за да измислят нови идеи за образователна практика и реформа на политиката. Някои програми могат да се съсредоточат върху определена област, но други могат да обхващат икономика, изкуство, история, биология и психология. Точните курсове, предлагани по време на тази изследователска програма, могат да варират от училище до училище. Много учебни програми включват влиянието на културата и обществото върху образованието, въвеждането на анализа на приложените данни, историята на образователната политика и основите в оценката на програмата.

Тази степен подготвя студентите да бъдат най-големите мислители в образователната реформа. Участниците могат да усъвършенстват своите умения за анализ, критично мислене и решаване на проблеми. Въпреки че тези способности могат да направят студентите по-привлекателни кандидати, те също могат да им помогнат да бъдат по-внимателни приятели, наставници и значими други.

Няма универсална цена за доктор на образованието. Някои училища биха могли да начисляват повече заради местонахождението на колежа, а други могат да се основават на продължителността на програмата. Кандидатите могат да получат по-добра представа за потенциалните разходи, като се свържат с училищата.

Завършване на доктор на образованието в областта на образованието Изследванията могат да подготвят студентите за различни кариери. Много завършили студенти продължават да стават научни изследователи и политици, но някои от тях могат да имат различна кариера. Например, учените могат да станат професори, учители, директори, администратори или надзиратели. Всички завършили могат да имат различни възможности въз основа на своя опит и образование.

Може да сте в състояние да намерите програма за доктор на образованието в университети в различни страни. Някои училища предлагат онлайн програми, за да улеснят образованието. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
Области на обучение
  • Педагогика (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение