2 Докторантура по педагогика Програми в Висше образование 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура по педагогика
  • Педагогика
  • Висше образование
Области на обучение
  • Педагогика (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Докторантура по педагогика Програми в Висше образование

    Учени, които вече са завършили магистърска степен по образование, могат да пожелаят да продължат обучението си чрез доктор на образованието. Тази степен на докторска степен често е основана на научни изследвания. Средният студент завършва този вид програма за три години.

    Какво е доктор на образованието във висшето образование? Тази докторска степен подготвя студентите за значителна кариера в академични институции, като университети, търговски училища и колежи. Участниците често участват в изследователски проекти, за да научат повече за политиките, теориите и методите, необходими за по-високите образователни изисквания. Необходимите курсове за тази докторска програма не са едни и същи във всеки университет, но могат да включват политика и финансиране във висшето образование, колегиалните организации в общността, историята на висшето образование, висшето образование и обучаемия възрастен, стратегическото планиране и институционалната ефективност.

    Тази област на обучение дава възможност на студентите да направят промяна в институциите за висше образование. Той изгражда способности за решаване на проблеми, познаване на социалната справедливост и комуникационни умения. Учените биха могли да използват тези нови умения и знания, за да им помогнат да успеят във всички аспекти на живота.

    Разходите за доктор на образованието могат да варират от училище до училище. Предметът, типът курс и местоположението на училището могат да играят роля в обучението. Кандидатите могат да получат повече информация директно от университета, на който желаят да присъстват.

    Студентите, които завършват програма за докторантура по висшето образование, често са готови да се включат в смислена кариера в училищата за висше образование. Някои дипломирали се могат да заемат длъжности като президенти на университети, директори по разработване на факултети, изследователи в областта на висшето образование, политици, клинични администратори и академични съветници. Точните възможности за кариера, които са на разположение на участниците, могат да бъдат диктувани от техните интереси, образование и опит.

    Доктор на образованието може да бъде на разположение в училищата по целия свят. Може дори да можете да намерите онлайн програми. Получаването на повече информация е лесно. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.