докторска степен по социални комуникации

Общ преглед

Описание на програмата

Факултетът по социален съобщение има за цел да развие и двете комуникационни специалисти, научно компетентни и образовани хора, които желаят да се ангажират и да се интегрират посланието на Евангелието в новата култура, създадена с помощта на модерна комуникация (...) с нови езици, нови техники и нови поведение (вж Йоан Павел II, Redemptoris Missió, 37), за да се определи какво ползи и какви опасности могат да представляват тази култура със самоличността и африкански ценности.

За да постигне целите си, Факултетът предлага на учениците, които посещават класове, обучение в класна стая, практичен и човешки, чрез богати учението му, лаборатории и професионални студия, множество работни срещи, семинари и конференции; обучение, което има за цел да постигне своите дипломанти на следните задачи:

а) за информация

събере цялата необходима документация по дадена тема, и да направи подходящи и обективен анализ на настоящите проблеми.

б) в анимация:

  • изготвя и ефективно среща - да участва активно в живота на една група е насърчаване на участието на други - да се насърчи изграждането на взаимоотношения.

в) в медиите:

  • разработване на ефективни послания за различни целеви групи - говори ефективно в обществения - служат като прессекретар и задръжте новинарска организация, - организиране и провеждане на радио или телевизионно шоу.

г) в общественото мнение:

  • да оценят качеството на проучване - наблюдава проучване

д) за комуникация министерство и евангелизацията:

  • правилно изложи общите линии на християнското учение - донесе християнска гледна точка на текущите събития, - изрази етичен и християнски символичното значение при предаването на религиозни знания.

Студентът от тази способност, трябва да се развива научна честност, за да въведете вътрешния свят на другия, аналитичен ум може да се схване основния на съобщение, на обща култура подхранва от добро познаване на околната среда, интерес настоя за езици и езиците и голяма адаптивност.

Той също така ще се развива способността да се популяризира чрез медиите учението на Църквата, способността да се развиват и изпълняват програми за образование за обществото, както и да се организират кампании за повишаване на дейностите за развитие на , Базови проучвания са разпределени на пет години, 3 години възпитаник и 2 бакалавърски години. Специалността социален съобщенията може да се извършва чрез един от обобщаването на средното образование на по-високо ниво (организиран от Министерството на агрегиране на средно образование от по-висока степен, която работи в рамките на Философски факултет UCC), която дава право на лицензополучателя да преподават в средните училища.

Следдипломна квалификация, студентите могат да придобият възпитаникът степени на академични изследвания, доктор и сътрудник на висшето образование в социални комуникации.

Възможности.

В края на обучението, завършил в социални комуникации ще работи в области като информация (анализатор и интерпретатор на дневната и специализирана преса, натиснете офицер), връзки с обществеността (комуникации консултант политика, дизайнер в комуникационни проекти), маркетинг (промоция на продукти и услуги), културният сектор (посредник, треньор и специалист социално-образователна комуникация), политическата сектор (съветник, консултантски политици), секторът образование и научни изследвания (преподава в гимназията, в университета и в по-високи институти, работа в изследователски център за комуникация).

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Научете повече

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Свиване