докторат по организационна промяна (ADOC)

Общ преглед

Описание на програмата

Търсите ли да се направи уникален принос към нашето разбиране за организации и общности, както и на динамиката на стабилност и промяна? Имате ли опит и отразяваща практикуващ заинтересовани от развитието на себе си и на практика, чрез дисциплината на "Действие за запитване"? заинтересовани да развиват вашите изследвания в тясно сътрудничество с подкрепата на общността на практикуващите съмишленици ли сте?

Ако отговорът е да, тогава Ashridge докторска степен в областта на организационната промяна ще бъде от интерес за вас. Чрез строг процес на разследване, тази квалификация ще се развива вашата практика за по-дълбоко ниво. Както организации са изправени пред необходимостта да се отговори на все по-разнообразни и предизвикателни въпроси, практикуващите трябва да разработят нови начини на работа със сложни и несигурни ситуации, в преследване на целите и резултатите, които са важни за тях.

TPWHY

Съдържание на програмата

Програмата отнема философски подход, вместо да предлага стандартен инструментариум. Тя ви предизвиква да изследвате вашите явни и неявни предположения и следствията от тези предположения за вашата практика.

съдържание на програмата е приложима веднага обратно към работното си място и да ви се насърчават да споделят личните си преживявания с другите участници, така че всеки да научи един от друг. Вие ще се развива дисциплината и уменията на отразяващ писане чрез практически задачи. Дисертацията е възможност за по-дълъг практически разследване с помощта на учител и съученици (в групата за наблюдение).

Факултет

Факултетът са опитни лекари. Много се проведе квалификация психотерапевтична, и всички са експерти в предизвикателни и подкрепящите лица. Факултетът работи като членове на групата и като фасилитаторите / наблюдатели, което помага създадат благоприятна, ангажиране и стабилна среда за обучение. Факултет ви придружават по обучение пътуване, а не са отдалечени специалисти. Атмосферата е на дебат и диалог, а не да учи и казва.

КОЙ Е НА ПРОГРАМА ЗА?

Тази програма е предназначена за хора, които искат да инициира и поддържа промяна във и между организации. Това може да включва работа по въпросите на макро-равнище социална и институционална промяна. Тя има за цел да ви ангажира с разработването на уникален принос към избрания от вас област.

Това е възможност да се свържете с други опитни практикуващи, които се стремят да научат по-дълбоко ниво.

Групата се разделя на по-малки групи действие практика с посредник Ashridge. Това засилва лични размисли елемент на програмата.

Learning Environment

Ashridge е уникална и красива среда за обучение. Отново и отново, участниците ни казват, че са налице основанията са най-сигурният мястото да се отрази и повторно зареждане. В допълнение, класните стаи са насочени към насърчаване на дискусии на кръгла маса, отколкото преподаване лекция театър стил.

Alumni резюмета

Тази програма има за цел да подкрепи напреднали практикуващи в създаването на нови идеи чрез тясно разследване на практика.

Програмата задълбочава нашето разбиране на практиката заобикалящата консултации чрез строги цикли на запитване в нашата работа и сериозно се ангажира с теория, с цел да се генерират нови идеи в областта.

Някои от нашите възпитаници споделят своите вълнуващи и стимулиране на пътувания, чрез споделяне на резюметата от индивидуалните им теза изявления.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Научете повече

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Свиване

Акредитации