We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 Докторантура Програми в Социални науки Регионознание Южноамерикански изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Социални науки
  • Регионознание
  • Южноамерикански изследвания
Области на обучение
  • Социални науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Социални науки Регионознание Южноамерикански изследвания

Доктор по философия или докторска степен е напреднала степен, получена чрез задълбочени изследвания и представяне на дисертация. Студентите обикновено се нуждаят от магистърска степен, за да влязат в програма.

Какво е докторска степен в Южна Америка? Студентите, които влизат в докторска програма в южноамериканските изследвания, по-често наричани латиноамерикански изследвания, ще работят, за да научат повече за културата, религията, историята и други аспекти на този регион. Програмите могат да включват опции за концентрация в области като литература, архитектура, антропология, география, икономика, история на изкуството, управление, политически науки, социология, испански или португалски език и обществено здравеопазване. Други теми, които студентите могат да учат, включват проблеми, свързани с околната среда, комуникации и история. Повечето програми изискват учениците да владеят свободно език от региона преди завършване на програмата. Дължината на програмата може да варира поради изследователския компонент.

След завършване на програма студентите трябва да имат усъвършенствани научни умения, заедно с умения за преподаване и писане. Учениците също трябва да владеят чужд език и да притежават професионални умения за писане, които могат да бъдат използвани в кариерата.

Разходите за докторски програми варират значително поради структурирането на програмите. Най-добре е студентите да обсъждат разходите с финансовия отдел на училището си.

Кариерните възможности за завършилите докторска степен в програмите за Южна Америка включват изследвания в областта на научните изследвания и преподаването. Освен тези типични варианти, завършилите могат да преследват кариера с компании от Латинска Америка. Те могат да работят и в музеи и библиотеки. Завършилите могат да изберат да работят в дипломация, програми за културен обмен или други нестопански сектори. Освен това, поради придобитите езикови умения, студентите могат да работят като преводачи или преводачи.

Ако имате интерес да научите повече за южноамериканската култура и история, тогава докторска степен в Южна Америка може да бъде добър избор. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.