14 Докторантура Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Туризъм и хотелиерство

    А д-р, или доктор по философия, се счита за най-високата научна степен. Тази степен програма се фокусира върху научните изследвания и ви обучава в създаването на нови знания във вашата област. Човек трябва да има най-малко бакалавърска степен да се счита за докторска степен. В някои случаи се изисква магистърска степен.

    Какво е доктор по туризма и хотелиерството? А д-р по туризма и хотелиерството подготвя участниците в програмата за кариера в научните изследвания и обучението, свързани с бизнес управление на хотелиерството и туризма индустрии. Курсова може да включва изследвания дизайн, статистика, психология, социология и маркетинг. Някои теми, които могат да бъдат обхванати включват съвременни проблеми в транспорта и туризма, финансовите икономика, международен бизнес управление, организационната теория, системи за управление на бази данни, телекомуникационни и мрежи, анализ и системи за проектиране, и поведението на потребителите.Студентите, които влизат този тип програма би трябвало вече да притежават отлични комуникативни умения и аналитични умения.

    Завършилите с докторска степен в туризма и хотелиерството развиват умения в критично мислене, интензивни изследвания, събиране на данни и научни писане, докато преследва стипендия и педагогика. Те получат солидна бизнес фон и проучване влияещи фактори в туризма и хотелиерството.

    Цената на докторантурата варира, зависи от учебното заведение присъстват, продължителността на учебната програма, и страната на проучване. Програмите могат да вземат три до осем години, за да завърши. Изследвания си програма и се свържете с отделите за прием и информация такса.

    Възможности за работа с д-р обикновено са насочени към превръщането преподаватели, участващи в обучението и научните изследвания в академична институция.Други възможности включват позиции като след средното образование администратори или лидери в областта на управление на туризма, хотелиерството, и хотелиерство и ресторантьорство. Независими изследователски възможности и позиции в управлението, като главен изпълнителен директор на Национален хотелиерски корпорации също са на разположение.

    Програма, PhD предлага възможност да се съсредоточи върху знанието и научните изследвания в специализирана област. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.