Keystone logo

33 Докторантура Програми в Социални науки Социална работа 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Социални науки
  • Социална работа
Области на обучение
  • Социални науки (33)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Социални науки Социална работа

A степен Social Work PhD предлага учебна програма за производство на усъвършенствани клиницисти и учени в областта на социалната работа. Програми Social Work докторанти подготвят кандидати за ръководни длъжности в работата обучение и практика на социалната.

Програми Social Work докторанти са базирани около понятията за клинична социална работа, изследвания, въпроси на обществения ред, както и модерна клинична компетентност. Curriculum често включва лекционни курсове, обучение, стаж, изследвания, и дисертация. Възприетият подход за социална работа PhD често е мултикултурна, включващи идеи на социалната справедливост, и е интердисциплинарен, рисуване върху теории от други дисциплини, които са от значение за социалната работа. Кандидатите трябва да имат силни умения за критично мислене и способност за анализиране на социалните проблеми и интервенции, като същевременно се поддържа силен етичен кодекс.

Ако сте страстен за да помагат на хората да преодолеят несгодите, а след това Social Work-р може да бъде програмата за вас!Превъртете през опциите по-долу и да разберете!