Keystone logo

27 Докторантура Програми в Науки за живота Селскостопански науки 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
Области на обучение
  • Науки за живота (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Науки за живота Селскостопански науки

А д-р, или доктор на философските степен, е считан за един от най-напредналите степени на разположение на по-съвременен университет. Това докторска степен е преследвана от хиляди студенти всяка година и обикновено отнема между шест и осем години, за да завършите. А д-р може да се предлага в много различни теми, като например земеделие и животновъдство.

Но точно това е доктор по земеделие? Тази степен включва изучаването на домашните растения и животни и как те се отглеждат за генериране на консумативи. Темата може да включва изучаването на биологичните процеси, геология и почви, историята на селското стопанство, както и за отглеждане на технологиите. Докторанти често ще избират конкретен акцент област, като например специфични растения, млечни продукти и месо, дребното селско стопанство, аграрната икономика, генетична модификация, или бъдещо развитие. Студентите могат да се изискват, за да завършите дисертация или изследователски проект, за да завършат своята докторска степен.

Студентите, които печелят докторска степен печелят правото да се разглежда като "Доктор" и може да откриете, че редица нови усъвършенствани възможности за кариера отворят. Най-общо казано, тези с докторска степен може да има по-висока рентабилност, отколкото тези с не по-ниски степени или в световната ранглиста такива. В допълнение, знанията постигната по време на проучванията ще бъде много ценна за студенти в бъдещата им кариера, както ще други умения като критично мислене, изследователски способности, и академично писане.

Цената на изкарваш PhD варира от училище на училище и всяка програма. Това е много важно, че студентите правят изследвания преди да се запишете, така че те могат да определят финансовата съвместимост.

А броят на кариерата може да бъде преследвана с докторска степен по земеделие. Студентите могат да получат работни места в селското стопанство самата индустрия, за да помогнете на фирми растат култури и произвеждат консумативи. Те могат да работят в услуга хранително-вкусовата промишленост или правителство регулаторна агенция.Студентите с докторска степен често да избират да останат в академичните среди, като учат студенти и изучаване на техния предмет.

Вземи по пътя към доктор днес. Училища от цял ​​свят предлагат докторски програми, както и много от тях имат възможности онлайн класа за тези, които изискват от тях. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.