1 Докторантура Програми в Лидерство в образованието в Банкок, Тайланд за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Педагогика
  • Лидерство в образованието
Области на обучение
  • Педагогика (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Докторантура Програми в Лидерство в образованието

      Банкок е един от най-добрите места, за да направите вашите изследвания в Тайланд. Банкок има хладно атмосфера за правене на Вашите лични проучвания не се забравя отлични университети като Kasetsart University че домакините.

      Образователна лидерство въплъщава работата на училищни администратори. Типични отговорности често включват учебен план и програми за планиране, създаване на образователни политики, подкрепа за учителите и насоки за успеха на учениците. Тези специалисти могат да бъдат отговорни за насърчаване на тест подобряване на полувремето или да доведе до образователната реформа.

      Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

      Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.