2 Докторантура Програми в Развитие на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Развитие на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Развитие на човешките ресурси

Докторска степен е възможно най-високата академична степен, така че изисква много упорита работа и всеотдайност. Тази дипломна програма обикновено отнема около четири до шест години, за да завърши и идва след придобиване на магистърска степен в съответната област. Степента е най-накрая спечелена с успешна дисертация.

Какво представлява докторската степен по развитие на човешките ресурси? Развитието на човешките ресурси включва обучение и обучение на служителите и провеждане на проверки, за да се гарантира спазването им. Този докторант може да се съсредоточи върху развитието или други аспекти на човешките ресурси, като разрешаване на конфликти, менторинг, психология и колективно договаряне. Могат да се правят изследвания за актуалните HR модели и тяхната ефективност или да се съсредоточи върху това, как новата технология влияе върху човешките ресурси. Разбирането на основните HR функции е една от предпоставките в тази степен.

Инструментите за колективно трудово договаряне и междуличностните умения, придобити от докторантура по развитие на човешките ресурси, са полезни при работа с всекидневния живот.Като най-високата академична степен докторантът може да доведе до напредък или увеличение на заплатите.

Когато изчислявате разходите за докторантура, не забравяйте, че това често отнема от четири до шест години. Таксите, таксите, книгите и жилищата са всички разходи, които трябва да се разгледат и варират в зависимост от страната, града и училището.

ВС е общ отдел в компании в световен мащаб и може да има отвори за докторант с докторска степен по развитие на човешките ресурси. Новите компании могат да наемат такъв тип дипломиран студент, за да помогнат за изграждането на политика за човешките ресурси от самото начало, а установените компании може да се нуждаят от повече мениджъри и обучители. Докторантът също така отваря врати за научни изследвания в областта на академичните среди.

Множество училища предлагат докторантура за развитие на човешките ресурси и други свързани с него области. Някои неща, които трябва да имате предвид, когато правите своя избор, са колко близо е училището и дали вашите изследователски цели се съчетават с предложения за персонал.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.