Свържете се директно с училищата - Сравнете 4 Докторантура Програми в Промишленост 2024

4 Докторантура Програми в Промишленост 2024

Преглед

Смятан от мнозина за върховно постижение на академичния свят, докторат по философия или доктор, може да отнеме пет или повече години. След като бъде награден, получателят се казва, че е експерт в областта си на обучение.

Какво е докторантура в преработващата промишленост? Студентите, които се стремят да подобрят познанията си по индустриален дизайн, инженерство, лидерство и материали, често търсят доктор по философия в производството. Класовете могат да се съсредоточат върху създаването на продукти, процесите на проектиране и технологията зад тези процеси. Курсовете могат да включват анализ, разпределение на ресурси и минимизиране на разходите. Студентите, които искат да специализират, могат да избират класове по металообработване, пластмаси, машинно проектиране, роботика и иновативен дизайн.

Студентите, работещи за доктор по философия в преработващата промишленост, често са прецизни и аналитични индивиди, които създават ред сред хаос; тъй като те усъвършенстват тези аналитични умения по време на програмни проучвания, те могат да намерят бързо развитие в корпоративния свят. Студентите също могат да станат по-ефективни при организирането, планирането и управлението на персонала по време на обучението си.

Разходите за докторантура в производството варират в зависимост от училищата. Студентите могат да пожелаят да научат програми и да се свържат с различни училища относно разходите за записване и таксите.

Голямо разнообразие от възможности за кариера често могат да бъдат намерени за завършилите с докторска степен в преработващата промишленост. Завършилите могат да намерят работа в бизнеса като индустриални инженери, за да подобрят производствените техники, като бизнес консултанти, за да се справят с проблемите, свързани с работата, или като инженери по управление, за да рационализират производствените процедури. Завършилите могат да избират кариера като оперативни анализатори, мениджъри на информационни системи и инженери. Други могат да избират кариера за научноизследователска или развойна дейност, за да развият иновативни прототипи на продукти или да подобрят съществуващите продукти

Образователните възможности се разшириха и включиха дистанционното обучение в университетите по света. С онлайн класовете можете да преминете към съществуващата си кариера или просто да усъвършенствате уменията си. За да започнете докторски проучвания в областта на производството, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

 • Докторантура
 • Инженерни проучвания
 • Промишленост
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (4)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение