4 Докторантура Програми в Програми за действащи мениджъри 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
Области на обучение
  • Управленски науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Програми за действащи мениджъри

    А д-р е докторска програма, но не е задължително да се посочи, че получателят е лекар. Докторанти се присъждат във всяка област на обучение, от анатомията на счетоводителя. Най изисква студентите да са завършили бакалавърска и магистърска степен, преди да приложите. A PhD е най-напредналата степен, предлагани от един университет. Повечето програми включват високо ниво специализирани курсове, както и изискване за научни изследвания и дисертация.

    Какво е доктор по Executive Programs? Тази програма може да бъде наречен изпълнителен PhD, и е напреднал курс на обучение за бизнес професионалисти, които се стремят да прилагат състоянието на най-съвременните знания и сложни изследователски умения за корпоративния свят. Класове може да запознае студентите с теоретичните и практическите аспекти на търговията и организационно поведение. Студентите могат да се насърчават да провеждат мислените експерименти за прилагане на знанията на сложни хипотетични ситуации. Много програми са интердисциплинарни и отразяват глобална перспектива.

    Много студенти избират да преследват изпълнителен PhD, защото тя може да осигури интелектуално предизвикателство, както и възможност за работа в мрежа с други бизнес професионалисти на високо равнище. Участниците могат да получат ценни финансови, управленски и комуникативни умения.

    Цената на докторска степен по Executive Programs ще варират в зависимост от институцията, както и програмата за мача. Много от традиционните и онлайн университети предлагат програми с графици, предназначени да се обжалва пред работещи мениджъри.

    Някои възпитаници на докторска програма ще останат в академичните среди, както на пълно работно време преподаватели. Въпреки това, завършилите могат да продължат да работят за публични и частни корпорации, както и неправителствени организации. Някои от тях ще стане топ мениджърите в големите, мултинационални корпорации. Други ще станат изследователи, бизнес анализатори, икономически консултанти или програмни директори на държавните институции или частни организации. Те могат също да работят за правителствени организации като политически анализатори или политически съветници.

    Амбициозни бизнес професионалисти, които са посветени на обучението през целия живот и търсят ново предизвикателство и нови възможности за кариера може да се интересуват от доктор по Executive Programs. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.