Keystone logo

2 Докторантура Програми в Изкуствознание Приложни изкуства 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Изкуствознание
 • Приложни изкуства
Области на обучение
 • Изкуствознание (2)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура Програми в Изкуствознание Приложни изкуства

  Студентите, които преследват докторска степен, обикновено се надяват да придобият специализирани знания в фокусирана сфера на обучение. По време на дадена програма студентите могат да имат възможността да развият изцяло изследователски фокус. Този подход може да помогне на учениците да открият редица нови възможности за кариера.

  Какво е докторска степен по приложни изкуства? В рамките на програмата студентите могат да имат възможността да проучат артистичните подходи, като същевременно придобият задълбочени познания за разработването на продукти. Студентите могат да разгледат начините, по които творчеството и материалният дизайн работят заедно, за да създават продаваеми стоки. Програмите често се фокусират върху междудисциплинарен подход, тъй като разглеждат различни художествени традиции и бизнес инструменти. Курсът на обучение често се фокусира върху уроци и семинари по теми като технология, мода, дигитални медии, фибро изкуство, потребителско поведение и архитектура.

  Студентите, които придобиват този докторант, могат да открият различни положителни резултати. Разработените творчески подходи могат да помогнат на завършилите да предлагат по-голяма гъвкавост на работодателите Освен това знанията за потребителските анализи и знанията за маркетинга могат да подобрят перспективите за работа на студентите в различните отрасли.

  Цената на степента варира. Институциите могат да изискват различни такси и разходи, а студентите могат да се различават по отношение на времето за завършване. Студентите трябва да използват наличната информация и съвети, за да разработят бюджет, който има смисъл за тях.

  Когато завърши, студентите могат да проучат различни кариери. Често студентите могат да изберат да заемат позиции като продуктови дизайнери както в големи, така и в малки фирми. Някои студенти могат да намерят работа в маркетингови фирми като изследователи или графични дизайнери. Освен това има възможни позиции като аниматори и дизайнери за филмови, телевизионни и видеоигри. Други студенти могат да изберат да продължат в академичните среди като професори и изследователи в областта, където могат да развият нови художествени подходи.

  Изследването на докторска степен по приложни изкуства може да бъде лесно с набор от институции, разположени по целия свят. Студентите могат дори да изберат достъп до онлайн възможности, които могат да бъдат посещавани от дома. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.