Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Докторантура Програми в Предучилищна педагогика 2024

2 Докторантура Програми в Предучилищна педагогика 2024

Преглед

Докторска степен е степен, която някои ученици преследват след завършване на бакалавърските и магистърските програми. За да се постигне докторска степен, студентите трябва да проведат оригинални изследвания и да ги представят в дисертация. Някои институции също могат да изискват от студентите да завършат курсове, преди да започнат дисертациите си.

Какво е докторска степен в образованието в ранна детска възраст? Докторската степен в образованието дава възможност на учениците да проявяват интерес към ученето в детска възраст отвъд класната стая. Потенциалните области за изследване включват ролята на началното образование в психологията на развитието, детската литература и начина, по който тя влияе върху възможностите за учене в предучилищна възраст или начините за интегриране на физическото възпитание в все повече зависими от технологиите класни стаи. Провеждането на курсове може да помогне на докторантите с техните умения за изследване и писане, както и да ги запознае с основните проблеми в началното образование.

Студентите, които са придобили докторска степен в тази област, могат да установят, че знанията им за сложни проблеми в началното образование ги правят по-подходящи за позиции, свързани с училищната администрация. Изследователските и писмените умения, които се развиват от написването на дисертация, могат да бъдат пренесени в други кариери и области на живота. Педагогическият аспект на докторската програма дава на учениците представа за тенденциите в класната стая.

Докторски програми може да отнеме няколко години, за да завършат, а цените варират в зависимост от избраната от институцията институция. Комуникацията с университета предлага директно представа колко ще струва програмата.

С тази степен студентите могат да преследват кариера като консултанти в областта на образованието за училищните квартали или политиците, администратори на върха на училищните йерархии или като изследователи в педагогиката в ранна детска възраст. Много студенти, които печелят докторантите си, избират да станат преподаватели. Те могат да бъдат в състояние пряко да контролират програмите за ранно обучение и да прилагат своите дисертационни изследвания в реалния учебен план. Те могат да бъдат в състояние да обучават учители или да работят с организации с нестопанска цел, които се занимават с образованието на млади хора в неравностойно положение.

Докторските програми в образованието в ранна детска възраст може да са на разположение близо до вас, на ново и вълнуващо място или онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура
  • Педагогика
  • Предучилищна педагогика
Области на обучение
  • Педагогика (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение