Филтри

 • Докторантура
 • Педагогика
 • Instruction
 • Педагогика
Области на обучение
 • Педагогика (4)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

4 Докторантура Програми в Педагогика 2024

  Докторантура Програми в Педагогика

  Получаването на докторска степен е шанс да постигнете значително постижение, докато проучвате и изучавате нови теми и провеждате изследвания. Придобиването на докторска степен удовлетворява личните нужди от познания, както и отваря възможности за кариерно развитие. Докторска степен е най-високата академична степен, присъдена от университетите.

  Какво е докторска степен по преподаване? Тази степен се предлага за тези, които имат страст към образование и оказват влияние върху другите, като им помагат да се учат. Студентите в програмата се обучават в областта на изследователската и образователната психология и как да ги прилагат в различни учебни среди. Те могат също така да учат образователни фондации, когнитивно и социално развитие, учебен дизайн, учебна и мотивационна теория, управление на класни стаи, доставка на учебни планове и оценка. Другата възможна курсова работа включва социална справедливост, включване, разнообразие, методи на съвременно изкуство и научни изследвания и учене през целия живот.

  Студентите, които учат в докторска програма, могат да придобият умения в изследователските методи и да придобият практически опит в преподаването. Те могат също така да развият силни устни и писмени комуникационни умения, свързани с всяка работа.

  Разходите за докторантура в обучението се различават в зависимост от училищата и техните местоположения. Продължителността на курса може да продължи от три до пет години. Потенциалните студенти трябва предварително да разследват желаните от тях институции.

  Хората, които получават докторска степен в преподаването, най-често имат кариера като възпитатели, съветници, изследователи, разработчици на човешки ресурси или експерти по лингвистика. Също така те се оказват съветници по образователната политика, застъпници, технолози или писатели на учебни програми и учебни материали. Стипендиантите имат също много възможности за лидерство в учебните заведения, от началника на училищния район до колежа или университетския администратор.

  Докторски програми в преподаването са достъпни в институции в цял свят. Онлайн курсовете са възможност за студенти навсякъде с достъп до интернет и предлагат график гъвкавост и удобство. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.