Keystone logo

7 Докторантура Програми в Управленски науки Управленски науки 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Управленски науки
 • Управленски науки
Области на обучение
 • Управленски науки (7)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура Програми в Управленски науки Управленски науки

  Работата по доктор по философия (докторант) отнема много време и в продължение на много години, най-малко три и дори седем, в някои случаи. Обаче, ако имате един, можете да покажете на работодателите, че имате върховно познание по дадена тема.

  Какво е докторска степен по мениджмънт наука? Това поле разглежда начините за управление на хората, машините, парите и материалите в най-добрия им аспект. Някои подполета включват зелено производство, зелена логистика и доставка, оперативни изследвания и социални науки. Тази степен може да отнеме три или повече години, за да завърши и до голяма степен е основана на научни изследвания. Субектите, които трябва да разберете преди началото, включват икономика, решаване на проблеми, статистика, организационно поведение и човешки ресурси.

  Някои умения, които можете да развиете в рамките на управленската наука, включват финансово управление, управление на времето и комуникация. Да можеш ефективно да управляваш финансите си и времето си, може да спестиш усилия в дългосрочен план, докато комуникацията помага в социалните настройки и при формирането на връзки.

  Повечето докторски програми предлагат стипендии и стипендии за покриване на разходите за книги, такси и такси. Тези разходи зависят от училището, на което посещавате, и дали можете да намерите използвани и електронни копия на книгите, от които се нуждаете.

  За всички докторанти има възможност да влязат в академията като професор или да продължат изследванията. С ръководството науката като вашата област, можете също да търсите за високи бизнес позиции, които ще използват вашите експертни знания логистика. Някои заглавия на работа, които можете да търсите, включват международен градски съветник, програмен директор, специалист по глобално управление на силите и директор управление на проекти. Докторантът може също да ви бъде полезен, ако искате да промотирате на работното си място.

  Щом научите, че управлението е областта, която искате да учите, погледнете училищата както в близост, така и далеч, в зависимост от вашето желание да пътувате. Онлайн курсовете също са опция. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.