37 Докторантура Програми в Науки за околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (37)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Науки за околната среда

    A Доктор по философия е докторат или докторска степен, че е най-високата научна степен постижима. Притежателят на степента се счита квалифицирани да преподават на университетско ниво в тяхната област на обучение.

    Какво е доктор по науки за околната среда? А д-р по науки за околната среда обхваща множество дисциплини, като например екологията, биоразнообразието, оценка на околната среда, опазването, paleoecology, геология, и политиката за околната среда. Изследователски методи и курсове числови умения обикновено са част от тази програма, така че учениците са запознати с статистически анализ и моделиране, така че те са в състояние да провеждат изследвания. Курсова варира от институция, но могат да включват също география, науки за земята, икономика, политически науки, и морска биология. Други възможни области на изследване включват природни ресурси, количествен анализ, социалните науки, както и водните ресурси.

    Завършилите с докторска степен по науки за околната среда да получат широка интердисциплинарно обучение и да станат квалифицирани в общуването и решаване на проблеми, два основни компонента, необходими за успеха в решения и управление на политиката. Кандидатите също да имат компетентност в изследователски техники, вариращи от експериментална и вземане на проби дизайн на изпитване хипотези и оценка.

    Цената на един доктор варира, в зависимост от страната на проучване, политики на институцията, както и продължителността на програмата. Свържете се с признания офиса на университета, за да научите повече за програмата за степен и разходите си.

    Възможности за работа в науките за околната среда съществуват в академичните среди, където кандидатите могат да преподават и провеждат изследвания. Други възможности за професионално развитие са на разположение в правителството и индустрията, като в консултантски фирми екологични и по-големите петролни компании. Правителствени позиции в различни агенции, като например САЩGeological Survey, Агенцията за защита на околната среда, както и националните лаборатории, и други опции. Управление на кариерата са друга опция, ако курсова на студента, съдържаща се технологични и управленски класове.

    Онлайн проучвания са достъпни за вас, без значение къде си местоположение е. Те също така предоставят уникални образователни перспективи. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.