127 Докторантура Програми в Науки за живота 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Науки за живота
Области на обучение
  • Науки за живота (127)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Науки за живота

    Какво е доктор по биологичното и Life Science?

    A PhD в биологичното и Life Science е програма, наука докторска акцент върху изучаването на живи организми, включително биология, екология, еволюция и неврологията.

    Какви са ползите от приема на докторска степен в областта на биологическите и Life Science?

    Студентите, които печелят докторска степен в областта на биологическите и Life Science ще бъдат добре подготвени за изследвания на базата на позиции в тези области. Тези студенти също могат да учат, биологични и науките за живота теми на университетско ниво.

    Колко струва да вземе докторска степен по биологичното и Life Science?

    Цената за всяка докторска програма, ще варира в зависимост от избрания училището и мястото на обучение.

    Какви са изискванията за докторска степен в областта на биологическите и Life Science?

    Докторските програми имат строги предпоставки за приемане. За биологичните и науките за живота програми, студентите ще трябва бакалавърска и магистърска степен на обучение "и в полето за тема, за да осигури основата за бъдещо проучване. Тестовите резултати или изисквания средно ниво клас също могат да ограничат студентите, които влизат в тези програми.

    Каква кариера Подобряване можете да очаквате с докторска степен в областта на биологическите и Life Science?

    A PhD в биологичното и Life Science е основата за кариера като научен сътрудник или инструктор. Тези лекари са в челните редици на медицински и биологични изследвания. Те са създадени органи в тези области и често публикува своите констатации в престижни списания.

    Защо да се онлайн PhD в биологичното и Life Science?

    Online PhD в програми Биологични и Life Science позволи на студентите да учат в уюта на собствените си домове и по график, който работи за тях. Това прави програмата удобно.

    Къде да вземе докторска степен по биологичното и Life Science?

    Тъй като това е сравнително стандартна програма, заинтересовани студенти могат да намерят PhD в програми Биологични и науките за живота в университети, които имат докторски програми. Често тези училища, които се фокусират върху области на математиката и науката силно са най-добрият избор за тази програма. Използвайте търсенето по-долу, за да се намери програма, която отговаря на вашите нужди.