Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Докторантура Програми в Морско управление 2023/2024

1 Докторантура Програми в Морско управление 2023/2024

Преглед

Доктор или доктор по философия е най-високата университетска степен, присъдена за обширни изследвания в определена академична област. Изискванията за докторантура варират според университета и страната и изискванията могат да се променят, докато академичните области се развиват с течение на времето. Дълговата продължителност на програмата също варира в зависимост от областта на фокусиране; Че някои програми отнемат между четири и шест години, за да завършат.

Какво е докторска степен по морско управление? Тази степен обикновено се съсредоточава върху политиката, законодателството и управлението на крайбрежните и морските райони. Това може да включва темите за морските пристанища и транспорта, многонационалната океанска политика, риболовните зони, управлението на крайбрежието, грижите за екосистемите и екологичните връзки между морската среда и хората. Учениците могат да вземат курсове за изследователски методи, международно право, икономика или политически науки.Те могат също така да сътрудничат с учени в областта на океанографията, антропологията, морската биология, географията или управлението на природните ресурси. Докторски програми може да изискват магистърска степен (предпоставка за докторската програма), изследвания, курсова работа и накрая представяне на уникална теза или дисертация. След това тезата се одобрява и потвърждава от експертна група, назначена от университета.

Докторската степен може да осигури голямо предимство както в академичната, така и в професионалната сфера. Докторантури, които са съсредоточени в управлението на морското дело, могат да развият широкообхватни критични умения в области като методология на изследванията, статистически данни или компютърни аналитични модели.

Докторски програми могат да се различават значително в разходите. Идеално е да се допитате до редица различни училища за потенциални разходи.

Получаването на докторска степен може да отвори врати за заетост в науката, научните изследвания и обучението на университетско ниво.Потвърдените кандидати за докторски програми в морското управление могат алтернативно да провеждат изследвания в университети или морски организации. Те биха могли да намерят работа и в правителството, вероятно влияещи върху морската политика и законодателството. В консултациите могат да се намерят и други възможности, като например организации за планиране на общността или организации за опазване на околната среда.

Традиционно кандидатите за докторанти трябва да работят за изучаването им в университета. Въпреки това, някои университети все повече предлагат онлайн варианти за докторанти. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

 • Докторантура
 • Управленски науки
 • Морско управление
Области на обучение
 • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение