1 Задочно обучение Докторантура Програми в Морско инженерство в Ал Аин, Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Обединени Арабски Емиерства
  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
  • Морско инженерство
  • Ал Аин
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочно обучение Докторантура Програми в Морско инженерство

    Ако сте заинтригувани от морските технологии и имате умение за инженерство, дипломата по морско инженерство може да бъде вашето призвание.

    Marine Engineering се занимава с проектиране, изграждане, експлоатация и поддръжка на различни морски системи. Това включва задвижващи, електрически и механични системи в кораби, подводници, офшорни конструкции и други морски превозни средства.

    По време на образователната програма ще изследвате теми, които поставят солидна основа в инженерните принципи, като същевременно предлагате специализирани познания в морската технология. Някои курсове, които можете да очаквате, включват военноморска архитектура, морски задвижващи системи, механика на флуидите и хидравлика и морско инженерство на околната среда. Освен това ще придобиете основни умения по математика, физика, компютърно проектиране (CAD) и управление на проекти.

    Завършилите тази степен имат няколко различни възможности за кариера. Бихте могли да работите като морски инженер, като използвате опита си за проектиране, разработване и поддръжка на морски системи. Или може би се виждате като военноморски архитект, който отприщва креативността си, за да проектира и оптимизира морски плавателни съдове. Може би ролята на офшорен инженер ви вълнува, където допринасяте за проектирането, изграждането и поддръжката на офшорни платформи.

    Ако сте очаровани от света на морските технологии и имате способности за инженерство, дипломата по морско инженерство може да бъде идеалният избор.

    Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

    Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

    Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.