Keystone logo

1 Задочно обучение Докторантура Програми в Бизнес проучвания Креативни индустрии 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Бизнес проучвания
 • Креативни индустрии
 • Задочно обучение
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Задочно обучение Докторантура Програми в Бизнес проучвания Креативни индустрии

  Степените по творчески индустрии са интердисциплинарни програми, които се фокусират върху творческите области и тяхното пресичане с бизнеса, технологиите и културата. Тези степени имат за цел да предоставят на студентите необходимите знания и умения, за да се отличат в кариерата в рамките на творческата икономика. Програмите често съчетават елементи от изкуството, дизайна, медиите, развлеченията и предприемачеството.

  Дипломи за творчески индустрии могат да бъдат намерени на различни нива, включително асоциирани, бакалавърски, магистърски и докторски програми.

  На бакалавърско ниво студентите обикновено получават широко разбиране на различни творчески дисциплини. Те могат също така да научат за принципите на маркетинга, управлението и предприемачеството, които да им помогнат да успеят в творческата икономика.

  Програмите на висше ниво обикновено предлагат по-специализирани курсове и възможности за научни изследвания. Студентите могат да изберат да се концентрират върху конкретна област в рамките на творческите индустрии, като управление на изкуствата, културна политика или творчески технологии.

  Завършилите дипломи по творчески индустрии могат да намерят работа в широк спектър от сектори, като реклама, филми и телевизия, музика, визуални изкуства, игри, мода и др. Освен това те могат да изберат да преследват кариера в управлението на изкуствата, маркетинга, връзките с обществеността или предприемачеството, или в рамките на творчески организации, или като започнат свои собствени предприятия.

  Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

  Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.