Keystone logo

16 Докторантура Програми в Социални науки Социална работа Консултиране 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Социални науки
  • Социална работа
  • Консултиране
Области на обучение
  • Социални науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Социални науки Социална работа Консултиране

PhD Counseling степен A е предназначена за тези, които желаят да практикуват консултиране в клинични условия, като частна практика, в образователните институции, или като част от една агенция. Докторски програми Консултиране предоставят кандидати с образование, включваща разбиране на психологията и развитието на клиенти, култура, раса и класовите различия, както и на цялостното здраве и уелнес.

Кандидатите за докторски програми консултиране ще изпитат учебна програма, която включва курсова работа, семинари, стаж, изследвания, обучение, и дисертация на обекти в рамките на областта, която има значителен принос към текущата база от знания. PhD консултиране на кандидатите се очаква да се развие силна разбиране на клинична теория, чувствителност към човешките различия, силно чувство за етика, изследователски умения и подходящото отношение и съзнание за работа с хора от различни среди.

Ако сте страстен за подпомагане на хората и иска да направи кариера от него чрез предплащане на образованието си, след което разгледа докторска степен консултиране. Обърнете внимание на опциите по-долу!