Keystone logo

1 Докторантура Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Информационни и комуникационни технологии 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Информационни и комуникационни технологии
Области на обучение
  • Технологични изследвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Информационни и комуникационни технологии

A Доктор по философия степен е докторантура или академична докторска степен, издавани от университетите. Тя се класира на притежателя на степента да преподава на университетско ниво в областта на степента и често се разглежда възможно най-висока степен.

Какво е доктор по IT? А д-р по IT обхваща изследване на бизнес, икономически и организационни последици от цифрови и информационни технологии. Студентите придобиват разбиране на свързаните с тях технологии и принципи теория на информацията, в допълнение към техните икономически и организационни последици. Изследванията в тази област е насочена към развиващите се цифровата икономика, как организациите и пазарите са трансформирани и нови бизнес модели. IT е мултидисциплинарен и обхваща икономика, мениджмънт на науката, компютърни науки, психология и организационно поведение.Някои концентрациите в тази област включват информационни системи, информационна сигурност, софтуерно инженерство, цифрови криминалистика и информационни науки и технологии.

Завършилите с докторска степен по IT получават опит от работа с преподаватели наставник, извършване на оригинални изследвания и работа по нерешените и трудни проблеми. Студентите придобиват умения за разследване и по-нататъшно развитие на количествените умения. В допълнение, техните умения за критично мислене, да бъдат активизирани и те са в състояние да създадат нови приложения и форма теории, които водят до напредък в областта.

Цената на един доктор варира, зависи от университета, продължителността на програмата, и страната на проучване. За да научите повече информация, свържете се с признания офис на институцията да се допитаме за разходите по програмата.

Възможности за работа в областта на информационните технологии са насочени към подготовката на завършващите за преподаване и изследователска кариера в областта на висшето образование.Освен академичните среди, възпитаници са станали старши консултанти, системните администратори, олово системи анализатори, ИТ директори, заместник-председатели на IT отдели, както и главните информационни служители. В допълнение към колежи и университети, позиции могат да бъдат намерени в корпорации, технологични фирми, здравни организации, IT консултантски фирми и държавни агенции.

Онлайн проучвания предлагат отлични възможности за образование и са достъпни за вас, без значение къде се намирате по света. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.