Keystone logo

6 Докторантура Програми в Бизнес проучвания Иновации 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Бизнес проучвания
 • Иновации
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (6)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура Програми в Бизнес проучвания Иновации

  Докторантът представлява най-високото ниво на академично постижение, което всеки ученик може да постигне. Този вид програма е предназначена да бъде входна точка за работа като академик. Процесът включва създаването на дисертация, работа с експерт и три до четири години интензивно изследване.

  Какво е докторска степен по иновации? Иновацията е многостранна сфера на обучение, защото точно това, което изследвате, зависи от личните ви предпочитания. Това е подраздел на бизнеса, обикновено свързан с маркетинга и рекламата. Студентите в иновационните изследвания изследват нови стратегии, техники и понякога технологии, които могат да бъдат приложени за разработване на практики на бизнес администрация. Цялото това поле е посветено на създаването на модерни концепции, които да направят корпоративната работа по-ефективна, печеливша и успешна.

  По време на процеса на придобиване на докторска степен по "Иновации", студентите развиват набор от умения, които ще им бъдат от полза след завършването им. Тези умения включват лидерство и бизнес администрация, организационно и оперативно управление и отлични комуникативни умения.

  Докато проучвате докторски програми, за да се запишете, разгледайте и таксите и обучението. Училището и програмата, които избирате, ще определят разходите за записване. Всъщност страната, в която живеете, също ще играе роля при определянето на разходите.

  Има много различни видове кариери с докторска степен по иновации. Този тип степен традиционно се използва за да станете професор или изследовател в колежа, но е възможно да влезете в каквато и да е кариера, която предпочитате. С докторска степен по "Иновации" можете да бъдете изпълнителен, консултантски, финансов или оперативен анализатор, предприемач или ръководител на отдели по бизнес. В някои случаи е възможно да се задържи една от тези позиции в тандем с професор или изследователска кариера.

  Решете дали искате да въведете местна, чуждестранна или онлайн докторска програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.