39 Докторантура Програми в Административни практики 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Административни практики
Области на обучение
  • Административни практики (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Административни практики

    Докторантът е най-високата степен, която студентите могат да печелят. Обикновено това отнема три или четири години, за да завърши и предимно се върти около независими изследвания, за да напише теза, която трябва да бъде оригинален принос за знанието. Завършването на докторска програма установява завършилите като академици в своята област.

    Какво е докторска степен в администрацията? Това поле на обучение се върти около управлението и функционирането на бизнеса. В някои случаи проучването на администрацията може също да изисква от студентите да научат за счетоводство, финанси, човешки ресурси, маркетинг или статистика, за да развият тезата си. По същество областта на администрацията обхваща почти всички области на управление и лидерство в корпоративния свят. Бизнес администрацията и стратегиите са общи аспекти, които студентите могат да изберат да включат и в своите изследвания.

    Работата по докторантура по администрация помага на студентите да развият водещи и организационни умения, които са от съществено значение в областта на бизнес администрацията. Области на обучение също така се фокусира в голяма степен върху бизнес знания и оперативни способности.

    Училището и страната, в която студентите се обучават, ще определят цената за придобиване на докторска степен. Не забравяйте, че като най-високо ниво на образование, докторски програми обикновено струват повече от предучилищни или магистърски програми и обикновено се изискват поне две или три години обучение.

    Подобно на повечето области, в които може да се придобие докторска степен, докторантът по администрация подготвя студентите да станат професор или изследовател, за да предадат знанията си за бизнес администрацията на бъдещите поколения. Докато влизате в академичните среди е най-честият път за докторантите, има и други кариери, които могат да бъдат преследвани с тази степен. Възможно е да работите като изпълнителен бизнес или предприемач, бизнес консултант, инвестиционен банкер или финансов анализатор.

    Най-добрият начин да започнете пътуването към докторска степен е да решите дали местно, чуждо или онлайн училище работи най-добре за вас и да изследвате конкретни програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.